Akhirnya aku ada header blog baru!

5/06/2011 11:14:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Yahooo excited ko, sampai tak reti nak cakap, dok tersengeh2 sorang2 tengok sendiri punya blog,hahahaha
Ye la blogging dah masuk 4tahun tapi bab nak design2 blog dan buat banner2 ni, memang aku buta software IT, dulu DirFara dengan Fadlikhan le yang jadi rujukan, tapi mereka semua dah bizi, so nak mintak tolong tunjuk ajar siap ek? lagi2 nak print screen tu, tak reti ler..huhuhu *jakun! tak caya tanya Mat Gebu, Lin siap suruh dia buat tutorial camne nak print screen huhuhuhuhu
Tapi sekarang blog Bisikan Hati sudah ada banner baru lagi..dulu ada jugak Ien Muncet buatkan dan juga Fazdlikhan, tapi tu dalam layout blog lama duluuuuu, untuk tahun ni, yang ni le paling terbaru, lalalala sukeeeeeenyaaa hati bermunga2 ko....
Siapa yang bertanggungjawab mendesign header ni? tak lain tak bulan Kepala Bergetar a.k.a Kaze.
Dialah yang mendesignkan header untuk Lin, secara tak sengaja haritu Lin terbaca entry perkhidmatan Design Service dari blog dia, so Lin bagitau dia Lin mintak dia buatkan header untuk blog Lin, tak sangka pulak dia sanggup, hehehe so inilah hasilnya, buat masa ni Lin sangat puashati, tak kira le mata owang lain kata apa, janji aku puashati ok!


Cantik tak? ermmm 'bila hati berbisik, kau dan aku menjadi satu' cewahhhhh ayat tag line jiwangg karat beb!..hahaha
Gambo header tu pun gambo terbaru..heheh semua serba baru, cuma layout ni je lama, sangat suka dengan color dan juga design layout ni, sebab tu taknak tukar, dan layout paling lama Lin pakai..hehehehehe
Kowang kalau nak mencuba dan nak menggunakan perkhidmatan Kaze, sila dan sudi2kanlah..



P/S: Thankx Kaze...Sis sukaaaaaa :)


With Love

6 Comments

  1. waa..lawa2!! n blog ni pun comel.. hee suka butterflies.. ^___^

    jemput singgah bila free ye.. =)
    http://faziera193.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Faziera: Thankx Faz..Sis pun suke itu butterflies... :)

    ReplyDelete
  3. sis.. mmg cun........
    terbaiklah,,,

    ReplyDelete
  4. Ayu: Thankx Ayu..hehehe janji ado...lalalalala

    ReplyDelete
  5. Eita: hehehe thankx Eita :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com