Aku dah update blog!

5/09/2011 02:57:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Haaa tadi si anakomak tu datang sibuk je nak suruh update blog lah...hahahahha. Ha ni tengah update le ni,  cerita apa ek nak kasi cerita? alahai nak taip nak cerita malasnyaalah, gambo banyak tu nak bercerita tapi nak upload pulak yang malas...huhuhuhu. Nanti2 aje la ek aku cerita...lalalalalala


Update??? Laaa yang kowang baca ni bukan update entry baru ke? hahahahaha kira dah update le tu kan...Ha cuba2 tengok date post entry tu, kan dah bertukar tu, janji update...hahahahahaha
Jangan marah ye, kata suruh update, dah update le nie...cuma takde tajuk cerita jek..hehehehehe



P/S: Panasnyaaaaaaaaaaa.....Jom2 le kita serang Jusco tu, nak tumpang aircond dia sat...panass sangat lah..


With Love

4 Comments

  1. hehe.. xpe la.. jnji update :P

    ReplyDelete
  2. Zacky: kannnnn...janji ado..hahahhaa

    ReplyDelete
  3. Retna: kekekeke ada gak tajuk walaupun tajuk tiada tajuk...hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com