Saturday, May 07, 2011

Been Busy today!

Assalamulaikum wbt..

Haaa kowang nampak itu ular? OMG Lin memang takut dengan ular, biaq le jumpa rimau depan mata, jangan le bertembung dengan ular, mau pengsan buat2 tak sedar diri di buatnya aku..huhuhuhu
Geliiiiiiii weiiiiiiiii...eeeeeeeeeeee
Ni bukan nak cite pasal ular tapi nak bagitau aje, harini bizi bee sikit, ada macam2 urusan, so tak dapat le nak LIKE sana, komen sini, nak bukak sana, nak klik sini..masa begitu mengejar sangat harini..huhuhu
Kowang faham2 aje la ok!..TQ


Pagi: Anak2 sekolah ganti macam biasa ikut jadual hari Jumaat.
-termasuk le mengemas, memasak dan buat le kerja rumah apa yang patut (kain baju sebakul nak lipat!)

Tengah Hari: Jam 11.40am anak2 balik sekolah kebangsaan/menengah
                          : Jam 12pm ada Mesyuarat PIBG pulak..(time ni le ada mesyuarat segala) huhuhuhu

Petang: Jam 2pm ada jemputan kahwin di Taman Perling..(makan lunch le nie)
                              : Jam 5pm ada jemputan besday party Rhea, di Carrefour McD (makan sampai malam)

Malam: berISTERIrehat pulak laaaa..TIDOoooooo...
-belum lagi layan cerekaramanya ke..cite Koreanya ke..adeiiiiiii...nak main game FB lagi?????huahuahuahua..


P/S: Tanggungjawab kena juga le di laksanakan.. :) cuma 'Senyum, tidak perlu kata apa2'

With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com