McD Lovin'Mid Month Buy 1 FREE 1 McChicken

5/24/2011 05:40:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Mari mari cepat selagi stok masih ada...he he he
Mula2 kan tak percaya le, tapi bila kawan Lin dah col bagitau dia baru je lunch dengan McD redeem coupon promo ni baru le berani nak caya, ye le lurus bendul le katakan..hahahaha
Kowang pun nak kan? Ok kowang print le berapa banyak nak, print hitam putih pun diterima, pastu walk in ke McD dan tunjuk print coupun ni kat dia..tapi kowang kena le beli 1 ala carte McChicken tu dulu 1, baru le dapat free 1..hehehehe
Jangan pulak kowang ingat tunjuk je dapat free..buat malu kampung je kang!!! hahahahaha


Cepat2 kang ayam kat dapur McD tu abis pulak..kena tunggu kejar ayam baru kang...hahahahaha


P/S: Jadi le kan, bawak 2 coupun beli 2 dapat 4..hehehe jimatttt! bukannya selalu kannnnn.. :p


With Love

15 Comments

  1. order valium valium jasmine - valium diazepam online uk

    ReplyDelete
  2. xanax for anxiety xanax alprazolam 0.5mg - buy xanax online no prescription needed

    ReplyDelete
  3. buy diazepam can i buy diazepam in mexico - diazepam 5mg does do

    ReplyDelete
  4. is lorazepam stronger than diazepam buy diazepam online usa no prescription - uk pharmacy online diazepam

    ReplyDelete
  5. buy ativan online ativan.5 vs xanax.25 - death from ativan overdose

    ReplyDelete
  6. diazepam overdose buy diazepam online no prescription - buy diazepam 10mg no prescription usa

    ReplyDelete
  7. buy diazepam online diazepam drug - q serve diazepam 10 mg

    ReplyDelete
  8. buy soma online buy somatropin injection - carisoprodol 350 mg - 90 tabs

    ReplyDelete
  9. zolpidem drug 10 mg of ambien not working - ambien side effects heart rate

    ReplyDelete
  10. buy valium no prescription 30 mg of valium high - buy mexican valium online

    ReplyDelete
  11. buy valium online can you buy valium over the counter in mexico - buy valium online asia

    ReplyDelete
  12. buy ambien online ambien generic dose - side effects taking 20mg ambien

    ReplyDelete
  13. ambien 5 ambien overdose webmd - buy ambien forum

    ReplyDelete
  14. buy ambien online best place order ambien - cvs cost generic ambien

    ReplyDelete
  15. buy valium online valium dosage to help sleep - valium side effects skin rash

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com