Pau Roslan lagi dan lagi.

5/04/2011 09:27:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Mari mari sapa mau pau!!! seketul rm0.50sen jek..hahahaha *cekik darah! tak kaya tak tahu le..hahaha
Dah berapa kali dan kali berapa ntah Lin beli Pau Roslan ni, kebetulan dekat dengan rumah mak kat Kg Melayu, jadi bila ke rumah Mak mesti le singgah membelinya..hehehehe
Rasanya? ermm kalau dah banyak kali Lin membelinya mesti le sedap, lembut, gebu, sangat suka dengan intinya yang ermmm tak tahu le nak kata apa...memang sedapppp!
Sapa2 yang dekat dengan Kg Melayu tu, mesti tau dan pernah rasakan?, kedainya terletak di Kedai Mara Jalan Kenangan, ada juga jual yang dah siap masak, harga sama je di luar tu, ataupun kowang nak beli borong ke,  nak menempah ke, pun ada juga di sediakan, kebanyakkan kedai2 makan yang jual pau pun import dari Pau Roslan. Jadi tunggu apalagi cepat seranggggg!


*Sampai 4 bungkus Lin borong. Sebungkus rm6.90 *tak silap la* tapi yang saiz mini macam ni ok, kalau saiz besar lain harga.
Ala lantak le kowang nak kata malas ke apa ke, dah memang aku malassss..SO WHAT!!!!! 


Macam2 inti ada, Lin semalam beli 2 inti kaya, dan 2 inti kacang merah..anak2 sukaaaa... :)
Lembut, putih dan gebus..kukus cuma 5minit saja...:)



P/S: Kalau kowang rajin kowang buat je le, jangan nak kata2 aku ni malas ok...'ada aku kesah' lalalalalala


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. senangkan sis...nak makan..kukus jerk....he..he...

    ReplyDelete
  2. Mas: a'ah Mas..senang mudah je nak makan...nk bt sendiri takde time Mas..kesian kan Sis...huhuhuhu

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.