Breaking

Tuesday, May 24, 2011

Secret Recipe HALAL...

Assalamualaikum wbt...

Panass sekejap bila sana sini tersebar mengatakan Secret Recipe tidak halal dan mengandungi DNA BABI dalam bahan buat keknya. Iya atau tidak? Untuk menjawabnya kenalah yang berkenaan yang menjawabnya, dan jawaban yang diterima SECRET RECIPE disahkan HALAL!
Jika kowang masih lagi dalam keadaan kebimbangan dan was-was, kowang boleh baca dan teliti semua sijil halal dan kandungan bahannya...

Ini jawaban dari pihak pengurusan Secret Recipe:

Saya, Wan Zawani Bt. Wan Ahmad, Eksekutif Halal daripada syarikat Secret Recipe ingin menyatakan maklum balas di sini berhubung hebahan atau kandungan artikel blog yang telah dibawa untuk perhatian kami. Kami amat kesal kejadian seumpama ini boleh berlaku walhal perkara ini langsung tidak terjadi di syarikat kami kerana kami sepenuhnya menggunakan bahan-bahan ramuan yang halal serta mendapat pensijilan halal dari daripada badan yang diiktiraf iaitu JAKIM. Jika terdapat sebarang kemusyikan berhubung perkara ini, anda boleh berhubung terus dengan pihak kami di talian 03-78034891 dan berhubung dengan saya. Dengan ini, kami juga ingin memaparkan kenyataan rasmi daripada syarikat Secret Recipe berikut :

*Klik gambar utk besarkan image.
Klik sini untuk senarai Sijil Halal Secret Recipe

Puashati??? Sampai susahnya hati tak dapat makan kek Secret Recipe tu lagi, tapi sekarang dah boleh dah...yeahhhhh..
Lepas ni ada sapa2 nak belanja aku?? muahahahahaha...




P/S: Satu persatu terbongkar...susahnya kita jadi pengguna yek, ..huhuhuhu


With Love

5 comments:

  1. alhamdulillah...sekali lagi lia share info kat blog yer sis....tqvm... :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Mamamya: bolehh..sila2...
    sharing is caring..:)

    ReplyDelete
  4. Hehehhe apsal la komen kuar anak Lin ni...dia tak sign out le ni..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. TQ sis..lega rasa..selama ni dok pk bape banyak dah kek SR yg masuk dlm perut ni..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..