Tarikh Hari Ibu 2011

5/04/2011 10:16:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Haa bukan anak bulan aje yang ada tengok bulan dan tarikhnya, tapi Hari Ibu pun ada lor, jangan salah buat ucapan kang salah hari pulak..hahahahhaha
Jadi bagi sesiapa yang tak tahu lagi, ha ini ada infonya, tinggal beberapa hari je lagi, so boleh lagi ni siap2 dan surprise apa yang ptut kat ibu kowang ye...
Wahh Lin sebagai ibu pun terasa debarannya, apalah yang akan di surprisekan oleh anak2 nanti...jeng jeng jeng.



8 Mei 2011 (atau lebih tepat lagi.. adalah pada Ahad minggu kedua dalam bulan Mei)
bagi negara 
MALAYSIA, Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Bangladesh, Barbados, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Bulgaria, Canada, Chile, China, Colombia, Croatia, Cuba, Curaçao, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Myanmar, The Netherlands, New Zealand, Pakistan, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe
1 Mei 2011 (Ahad pertama dalam bulan Mei) bagi negara Hungary, Lithuania, Portugal, Spain
24 Mei 2011 (Ahad terakhir dalam bulan Mei) bagi negara Algeria, Dominican Republic, France,Haiti, Mauritius, Morocco, Sweden, Tunisia.
22 Mac 2011 bg negara Ireland, Nigeria, United Kingdom
12 Ogos 2011 bg negara Thailand yang juga merupakan tarikh lahir Queen Sirikit
22 Disember 2011 di Indonesia




P/S: Tak mintak apa2 pun, cukup sekadar ingatan ikhlas dan ucapan terima kasih dari anak2 dan hubby... LOVE u MOM.


With Love

You Might Also Like

12 Orang Komen

  1. hmm tu lah kan.bg ibu,ucapan pun dh memadai =)

    ReplyDelete
  2. tak sama tarikh ye kat tempat lain hari ibu ini. baru tahu. ;)


    My latest entry : Bagaimana Rasanya Tinggal Di IKEA

    ReplyDelete
  3. Rara: ye Rara..x semestinya hadiah tu melambangkan kasih sayang...cukup sekadar ucapan ingatan.. :)

    ReplyDelete
  4. Shaffique: a'ah..di Malaysia tiap kali minggu ke-2 bulan mei.. :)

    ReplyDelete
  5. baru tahu rupanye... hari ibu berbeza untuk setiap negare....

    papew pown selamat hari ibu untuk semua ibu2 di malaysia :D

    ReplyDelete
  6. Aque: hehehe thankx sudi singgah baca info ni...:)

    Terim kasihhhh muahhhhh... :)

    ReplyDelete
  7. Lama tak jenguk Sis Lin...
    Selamat Hari Ibu utk sis....

    ReplyDelete
  8. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  9. Cek lala: Lala apa khabar? Sis baik2 aje...

    Selamat Hari Ibu bt Lala juga :)

    ReplyDelete
  10. Retna: Ye ye dia datang lagi... :)

    ReplyDelete
  11. Indah bersulam selapis anyaman...
    Santun dipakai selendang idaman..
    Ziarah bersalam sehiris senyuman...
    Pantun melambai mengundang teman...


    Dendam menguntum menangis diri...
    Reput tulang tidak bernyawa....
    Assalamulaikum gerimis hari...
    Jemput diundang ke teratak Jiwa...~_~

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.