Wedding Day @Dewan MAWAR,JB

5/02/2011 11:04:00 AM

Assalamualaikum wbt..

1 Mei public holiday, selain dari bercuti sana sini, ada juga yang buat kerja kahwin pada tarikh 1 Mei tu, kena pulak tahun ni bersambung cutinya ke Isnin, so 3 hari le mereka yang bekerja cuti, jem sana sini, baik jalan raya, jalan laut juga jalan udara..huhuhuhu
Lin pun kalau takde jemputan kahwin ni, rasanya duduk rumah juga kot, banyak kerja dan hal nak di siapkan kat rumah, tambah2 hubby sibuk, lagi le dia takde mood nak keluar..
Sebenarnya ada 2 jemputan, satu majlis kahwin ni, dan satu lagi majlis bertunang Matox, tapi maaf lah Sis tak dapat datang ke majlis Matox, kebetulan hubby cuti, time ni lah Lin bawak anak2 keluar melayan mereka semalam..
Apa2 pun tahniah buat kedua2 pasangan.. :)


1st time masuk Dewan Mawar ni..layanan dan makanan cateringnya cukup puashati..macam2 ada.. :)


Pelamin yang sangat sweet kombinasi colornya...Purple + Pink + Putih.


Nampak macam kedua2 pengantin tu muda, heheheh sepadan dan secocok dalam persalinan songket baldu hijau..*pstt Kay, u bila pulak? lalalalala


Buah tangan berkat dari keluarga pengantin, ada muffin dan juga puding..:) ermm anak2 suka betul..


Haaaa inilah dia Kandryx, tema pinky, memang glamzz sehhhh...suka sangat tengok muka dia, cute macam pelakon Korea kannnn? 
Thankx ya Kandryx..sori tak boleh lama semalam, Sis bawak anak2 keluar jalan2 makan2... :)




P/S: Majlis kahwin kalau diadakan dekat dewan memang nampak tersusun dan teratur cuma sediakan ajalah $$$$ nya..hehehehe..


With Love

You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com