Monday, June 20, 2011

Aku bukan 'Badang!'

Assalamualaikum wbt...

Besarkannnn? memang besar tahap gaban punya beca ni, 1st time tengok beca besar ni, tu pun kebetulan waktu balik dari KL semalam, Kasawari bawak ikut jalan Melaka lama dan terpandang le beca besar ni, apalagi masing2 memang giler bergambo, jadi tanpa segan silu kitaorang berkenti dan baik punya posing kat situ..ha ha ha
'ada aku kesah!'..ha ha ha ha
Gambar kredit cilok dari album Kasawari..


Erghhh adeiii tolakkkkk tolakkkkk...sampai keluar buasir pun takakan bergerak punya beca tu..ha ha ha ha
agak2 kowang kalau badang yang tolak, boleh gerak ke?ermmmm


Tengok tayar dia, besar kan, besar dia dan tinggi dia dari Lin yang sedia tinggi ni..he he he


Suka gambo ni, rasa sangat kurusss dan sangat kecik je kita..ha ha ha *sebab beca tu besar! :p



P/S: Yang penting..mee bandung 'muar' tu memang best powerrrrrrr!

With Love

No comments:

Post a Comment

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com