Breaking

Friday, June 03, 2011

Cuti-cuti balik kampung.

Assalamualaikum wbt...

Balik kampungggg ooo balik kampunggg...
Hehehe sekarang ni mood nak balik kampung je yang ada ni, packing baju pun dah siap, kemas rumah semua dah siap, tinggal nak angkat bag je ni, bukan le jauh mana pun, Perak kat Manjung je tu, hehehehe...tapi kalau dari JB mau tak juah, Selatan ke Utara, jauh kannn...
Esok insya'allah Lin akan bertolak awal pagi ke Perak, mudah2an jangan le hujan atau jem kat jalan raya tu, baik2 nak sampai awal jadi lewat pulak kan. Mak, adik2 Lin yang lain semua dah bertolak ke sana awal pagi tadi, mudah2an mereka sampai dengan selamat..
Yang sebenarnya bukan balik rumah mertua ke, rumah mak ke, tapi balik rumah Pak Ngah Lin yang akan adakan majlis kenduri kahwin anak sulung dia pada hari Ahad tu, kira sepupu Lin la ni. Pak Ngah Lin ni adik mak yang no-2 memeluk Islam, so kena le pergi walaupun jauh beribu batu sekalipun...
Kalau takde aral, Isnin baru Lin balik, itupun disebabkan hubby ada banyak keje satu hal, Mak Uda Lin yang chinese pulak adakan majlis kenduri kahwin anak dia yang sulung pada 6,7 & 8hb, kira sepupu Lin jugak lagi..huhuhu. Camne lah boleh serentak ni..huhuhu
Tapi Mak Uda Lin dekat sikit dengan Lin, kat Yong Peng, so Isnin malam balik dari Perak tu, terus le ke rumah Mak Uda pulak nanti. Anak2 Lin dah excited nak tengok majlis perkahwinan kaum cina..hehehehe
MOga segala apa yang dirancang akan berjalan dengan jayanya..Aminnn

*gambar dari en.google

Pada kowang yang still datang melawat dan singgah ke blog Lin ni, terima kasih banyak2 ye, mungkin 2-3 hari lepas ni, sepi tanpa update la yek, nak bawak laptop, satu kerja yang menyusahkan pulak nak hurung ke sana sini, kang kena sound pulak, owang sibuk nak merewang, kita sibuk pulak nak update status..hehehehe
Doakan Lin akan selamat pergi dan selamat sampai ye... :)
Have a nice day buat u all.. ^_^



P/S: Sapa mau kirim buah salak, limau bali, buah pelam, ikan pekasam??? hahahahahaha


With Love

31 comments:

  1. selamat bercoti di kampung :)

    ReplyDelete
  2. Retna: Hehehe nama je balik kampung...sampai sana rumah Taman...hahahahahahha

    ReplyDelete
  3. Happy Holidays sis lin. Cats sis lin tinggal seorang di rumah ker? harap tidak dihantar ke GP yg boleh menghilangkan cats customer :)

    have a safe journey

    sally

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti sis lin....

    ReplyDelete
  5. sempat amik order ole2 dr perak...hehehe

    slmt bercuti sis...! :)

    ReplyDelete
  6. diazepam online what is a normal dosage of diazepam - diazepam dosage anxiety

    ReplyDelete
  7. buy xanax bars online no prescription xanax overdose emedicine - how much do generic xanax cost

    ReplyDelete
  8. xanax pills xanax and alcohol vomiting - online pharmacy xanax no prescription

    ReplyDelete
  9. xanax order no prescription buy xanax online legitimate - xanax side effects 2012

    ReplyDelete
  10. pharmacokinetics of diazepam diazepam 345 - diazepam dosage long

    ReplyDelete
  11. ativan pills ativan high - side effects getting off ativan

    ReplyDelete
  12. where can i buy ambien online cheap ambien no prescription - ambien sleep stages

    ReplyDelete
  13. valium diazepam can you buy diazepam thailand - diazepam drug life

    ReplyDelete
  14. ativan online ativan dosage back pain - ativan vs klonopin

    ReplyDelete
  15. buy generic xanax drug interactions xanax birth control - xanax buy online no prescription uk

    ReplyDelete
  16. buy diazepam buy valium diazepam online - valium dosage for dogs with seizures

    ReplyDelete
  17. buy valium online watson generic valium - online pharmacy valium no prescription

    ReplyDelete
  18. alprazolam xanax withdrawal sweating - xanax online legitimate

    ReplyDelete
  19. buy ativan ativan lorazepam high - taking ativan high

    ReplyDelete
  20. buy lorazepam lorazepam online bestellen - ativan and drinking alcohol

    ReplyDelete
  21. xanax buy normal dosage xanax anxiety - xanax 0.5 effects

    ReplyDelete
  22. ativan online expired ativan side effects - dosage of ativan for sleep

    ReplyDelete
  23. order xanax xanax withdrawal symptoms webmd - does xanax show up opiate drug test

    ReplyDelete
  24. buy ambien online ambien sales - ambien makes you high

    ReplyDelete
  25. soma online somanabolic muscle maximizer workout - drug interactions soma norco

    ReplyDelete
  26. ambien 10 mg ambien pills do they look like - ambien side effects tremors

    ReplyDelete
  27. soma medication carisoprodol withdrawal symptoms - soma indian drug

    ReplyDelete
  28. buy valium online valium severe anxiety - buy valium online from thailand

    ReplyDelete
  29. buy valium online valium drug test employment - ativan vs valium dosage

    ReplyDelete
  30. diazepam online diazepam valium history - generic valium vs brand

    ReplyDelete
  31. valium depression 30 mg valium high - charlotte sometimes valium high lyrics

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..