Wednesday, June 01, 2011

Hana & Hanie @JELITA edisi bulan Jun.

Assalamualaikum wbt...

Ermm macam biasa, sekarang ni tiap2 kali awal bulan keluar pergi belanja, mesti nak jengah kedai buku mamak tu, sampaikan mamak tu pun dah kenal sama Lin..hehehe

Lin: 'Uncle. itu Jelita bulan Jun sudah ada ke?'
Mamak: Sudah2..Ooo itu masak2 punya ada masuk ka? *dia maksudkan Cik Mat Gebu
Lin: Ntah le, macam mana nak tengok, uncle sampul sama dengan plastik.
Mamak: Ooo itu datang sekali sudah sampul, itu dalam ada free sabun kasi cuci badan..

Mamak ni, kalau layan, menjadi2 ceritanya, dari cuci badan sampai ke cite Asmara dia bukak cerita..tapi tanya cite Nora Elena, tak tahu pulak..hahahahahaha



 Pelbagai 'Respi mudah dari seberang' dari Hanamemories
*Kerabu jantung pisang tu memang menggoda betul..huhuhuhu Jantung ooo Jantung...


'Aneka bubur ringkas berkhasiat' dari Kak Hanieliza
*Berkenan sungguh dengan respi Puding Roti Marmar tu, ingat esok lusa mau mencubanya...:)



P/S: Ada lagi 2 majalah lain yang Lin beli, MiDi & Nona, tapi lupa pulak nak amik gambo..nanti2 lah ye..


With Love

2 comments:

  1. bulan lps frust x dapat beli majalah jelita ni sbb masa tu kak nor punya resepi ada kat situ...payah benau nak cari majalah jelita ni kat kota tinggi....

    bulan ni kene pi jj tebrau lah baru dapat agaknya....

    ReplyDelete
  2. Mamamya: a'ah Sis tiap2 bulan mesti pi beli..kalu kat JJ Bukit Indah ni ada..atau pun Sis beli kat kedai mamak Perling Indah tu..kat situ pun ada...
    Tapi kalau JJ Tebrau lagiiiiiii ada...lain pula yg di beli..hehehehhe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com