Friday, June 17, 2011

Hanya Diri Mu.

Assalamualaikum wbt..

Bila tiba masanya, ada saja halangannya..(tak dapat nak celebrate)
Bila tiba masanya, time tu le kena outstation..(awal pagi tadi dah ke Trengganu 2 minggu)
Bila tiba masanya, hanya aku yang menyambutnya..(bekfes, lunch, hi-te & dinner gan anak2 je la)
Bila tiba masanya, belum 'GAJI'..:p (hadiah apa yang ado je) hu hu hu

Tapi aku bersyukur dengan hadiah yang aku dapat tu, thankx mr.hubby, sangat2 sukaaaaa, walaupun tidak mahal, tapi keenakan dan kesedapannya, dapat aku rasa saat mengigitnya..:p ermmm   
*COKLAT la weiiii!!!


Just 4 u..Today it's our day! Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Sayangggg
Terima kasih untuk 'Cinta'..

Lirik Lagu Ungu Band: Diri Mu Satu.

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu
I will always need you cintaku
Selamanya takkan pernah terganti

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu
Cintai aku dengan hatimu
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu

I will be the last for you
And you will be the last for me

I will always love you kekasihku
Dalam hidupku hanya dirimu satu

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
Ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu
Seperti aku mencintaimu
Sayangi aku dengan kasihmu
Seperti aku menyayangimu

I will be the last for you
And you will be the last for me
And i will be the last for you
And you will be the last for me



P/S: Mr.hubby kata, nanti balik dia belikan hadiah dari Trengganu ok! *ermmm mintak2 lah dapat kain songket sutera tu, sebab haritu Lin bagitau nak pakai songket!..ha ha ha


With Love

2 comments:

  1. samat ulangtahun!!
    hadiah ek???

    Erkk............ ako bagi secebis doa je la.. bole?


    AMIN....

    ReplyDelete
  2. Retna: he he he thankx awakkkkkkkkk *hugs*

    Aminnnnnnnnn

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com