Breaking

Friday, June 10, 2011

Jom ke Universal Studio!!!!

Assalamualaikum wbt...

Bestnyaaa..bilalah dapat jejakkan kaki ke sana yek? asyik2 tengok tinggalkan jejak komen kat blog owang jek..huhuhu..
Kakakakah...Wa jeless ok! Puan Marlin..verangan je le, pegi dalam mimpi je le buat masa ni..adushhhhhh
Kita jeles tau awak!!!!..Awak dah pegi kali ke-2 esok..tapi kita takat nak kirim t-shirt je dengan awak..kekekekekekeke....
Psttt kita nak kirim yang ada gambo macam ni ler..lalalala syhhhhhh



Gambar pun cilok dari en.google...
Aishhh bila la nak pegi nie, ermmmm takpe la, tunggu semua dah pegi baru aku pagi, kot2 time tu dah masuk FREE kan kan kan..kakakakakah..


Tadaaaa...nasib baik dapat bunga, sejuk sikit hati aku yang jeles ni..kekekeke
Terima kasih Kak Ummi Zaidi aummmm, dia bagi bunga ni sempena followers dia dah capai 3000 orang..fuhhhh ramai tu...kita tengah kejar ni kak..kekekeke..
Tapi kita main yang halal punya kan kak..sapa nak follow, follow la kan, sapa tak nak kita tak paksa kan kan kan....tapi kita hargai semua follower kita kan...i lap u lahhhhhhhhhh!



P/S: Awakkkkk...nak ikutttttttt! nak ikuttttttttttt!..sumbat kita dalam bag awak boleh??????


With Love

23 comments:

  1. tak pe la Lin, mana tau satu hari nanti anak2 belajar luar negeri? haa...siap beli rumah kat sana...huhu...akak pun teringin jugak ni.

    ReplyDelete
  2. Zanafahmi: kekeke...kannnn Aminnn..

    Mudah2an masin mulut Zana...
    Jommm kita pegi yokkkkk!

    ReplyDelete
  3. valium online valium online no prescription mastercard - can you buy valium over the counter in mexico

    ReplyDelete
  4. xanax online xanax side effects tinnitus - xanax effects testosterone

    ReplyDelete
  5. diazepam online 2mg diazepam high - diazepam lorazepam alcohol withdrawal

    ReplyDelete
  6. buy diazepam clonazepam vs diazepam dosage - diazepam 10 mg kaufen

    ReplyDelete
  7. diazepam 10mg diazepam to buy usa - hemofarm neurologica diazepam 10mg

    ReplyDelete
  8. buy diazepam diazepam xanax same - valium diazepam forum

    ReplyDelete
  9. order valium valium dosage extreme anxiety - 85 valium a day

    ReplyDelete
  10. buy diazepam que es diazepam 10mg - diazepam dosage forms

    ReplyDelete
  11. zolpidem online buy cheap ambien online - buy zolpidem sleeping pills

    ReplyDelete
  12. order ativan ativan dosage sleep - ativan dosage anxiety elderly

    ReplyDelete
  13. generic diazepam online diazepam medication - buy diazepam cheap online

    ReplyDelete
  14. xanax price xanax for public speaking anxiety - xanax withdrawal symptoms in newborns

    ReplyDelete
  15. zolpidem without prescription buy ambien without rx - ambien cr 12.5 not working

    ReplyDelete
  16. ambien on line ambien generic dosage - normal dosage ambien cr

    ReplyDelete
  17. soma online buy soma online us pharmacy - buy soma watches

    ReplyDelete
  18. buy cheap ambien purchase ambien 10mg - zolpidem er generic ambien cr

    ReplyDelete
  19. generic soma online carisoprodol wikipedia - carisoprodol meprobamate

    ReplyDelete
  20. soma online what do generic somas look like - withdrawal symptoms from carisoprodol

    ReplyDelete
  21. buy ambien online chemical name drug ambien - generic ambien cr

    ReplyDelete
  22. order valium no prescription safe order valium online - buy valium goa

    ReplyDelete
  23. valium anxiety valium dosage anxiety dental - yellow pill valium 5

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..