Friday, June 24, 2011

Ku berdoa..Ku memohon..

Assalamualaikum wbt...

Pagi ni rasa hati dan perasaan agak berbeza dari yang biasa, macam2 dalam kepala otak ni, risau ada, bimbang ada, serba salah ada sedih pun ada..ermmm
Semalam adik Lin bagitau, Mak Lin sakit kena gatal2 1 badan, dah bawak ke klinik amik injection, dah pergi hopsital amik test darah tapi Dr kata takde apa2 sebarang penyakit, hanya bagi ubat dan makan, tapi yang peliknya mak kata, gatal2 di badan tu, makin menjadi2, puncanya tak tahu kenapa, mula2 awal kena tu, mak ingat hanya ruam biasa sebab di setiap pelipat badan yang berpeluh, dia akan gatal, tapi lama kelamaan makin merebak pulak gatalnya dan jadi merah kemerahan, hinggakan adik kata, kulit dah tak serupa kulit...ermmmm

Kenapa yek? So malam semalam mak dah tak tahan mengatal, so adik bawak ke HSI wad kecemasan untuk check-up lagi, dan kata adik, harini mak dah buat appoinment jumpa Dr pakar kulit..
Aduhh dugaan betul, semalam 1 hari dengar berita orang sakit aja, anak Lin,Naz demam panas, pastu adik yang no-3 tu pulak kena sengat ikan sembilang, ni mak pulak sakit yang tak tahu puncanya...aishhh risau di buatnyaaaa...


Ku mohon kepadaNya agar dijauhkan dan tiada penyakit yang serius dan mudarat keatas mereka semua...Aminnnn
'Sesungguhnya kepada mu lah aku memohon dan berdoa.."


Dibaca tiga kali. 
Ertinya: Dengan nama Allah yang tidak memberi mudarat serta namaNya oleh sesuatu dibumi dan di langit dan Dia lah tuhan yang amat mendengar lagi amat mengetahui




P/S; Keadaan macam ni bila hubby pulak takde OS, Lin jadi kelam kabut dan buntu nak buat apa...huhuhuhu
Serabuttttt!

With Love

35 comments:

  1. weii sabar k..
    dugaan ada hikmah tuh..
    MOga sumer nya cepat sembuh...

    be strong!

    ReplyDelete
  2. Retna: Thankx awak....
    Now adik aku tgh bawak mak aku bt appoinment pakar...

    macam2 hal lah..satu satu dugaan...huhuhuhu
    dah le laki aku tgh xde ni..aduhhhhhh

    ReplyDelete
  3. biasanya mmg mcm tu la kan sis? bila tunggak keluarga tak ada, mcm2 berlaku di sekeliling. tabah sis. smg smuanya kembali seperti sediakala.

    ReplyDelete
  4. Cha: mmg cha..time hubby takde..mcm2 hal berlaku...anak2 sekolah plk tu, tuisyen lagi..xde org nk tolong urus..huhuhu

    thankx Cha...

    ReplyDelete
  5. can you sniff diazepam que es mas fuerte diazepam o lorazepam - diazepam starting dose

    ReplyDelete
  6. xanax cheap buy xanax online legit - xanax side effects on liver

    ReplyDelete
  7. buy diazepam buy diazepam usa next day delivery - buy valium online usa fast delivery

    ReplyDelete
  8. buy xanax bars how does generic xanax pill look like - generic xanax yellow

    ReplyDelete
  9. generic ativan online ativan package insert - side effects ativan valium

    ReplyDelete
  10. diazepam drug there generic valium - 40 mg valium high

    ReplyDelete
  11. buy valium online no prescription valium diazepam 5 mg roche - valium drug family

    ReplyDelete
  12. diazepam is valium diazepam online pharmacy usa - rectal diazepam in dogs

    ReplyDelete
  13. where to buy xanax online no prescription xanax pills does do - xanax recreational use snorting

    ReplyDelete
  14. cheap ativan online ativan dosage effects - lorazepam 1mg cinfa

    ReplyDelete
  15. diazepam online buy diazepam online usa cheap - use of diazepam for dogs

    ReplyDelete
  16. pharmacokinetics of diazepam diazepam 5 mg injection - diazepam alcohol erowid

    ReplyDelete
  17. buy cheap xanax xanax withdrawal tinnitus - xanax extended release generic

    ReplyDelete
  18. cheap xanax online 1.5mg xanax and alcohol - buy xanax online overseas

    ReplyDelete
  19. diazepam online diazepam valium shelf life - diazepam schedule 2 drug

    ReplyDelete
  20. alprazolam without prescription xanax overdose many - xanax drug level

    ReplyDelete
  21. buy ativan ativan no effect - ativan generic cost

    ReplyDelete
  22. xanax mg can pass drug test xanax - effects xanax 1.0

    ReplyDelete
  23. discount ativan ativan side effects rxlist - lorazepam generic ativan benzodiazepine

    ReplyDelete
  24. generic xanax xanax withdrawal tight jaw - xanax side effects forum

    ReplyDelete
  25. soma cheap side effects carisoprodol tablets - where to buy soma online overnight

    ReplyDelete
  26. online ambien ambien cost 5mg - ambience mall gurgaon bus service

    ReplyDelete
  27. valium price drug interactions zoloft valium - cost valium medication

    ReplyDelete
  28. buy ambien online purchase ambien online no prescription - ambien drug detection time

    ReplyDelete
  29. buy carisoprodol online soma intimates coupons codes - high off carisoprodol

    ReplyDelete
  30. buy ambien online how can i buy ambien online - ambien side effects rage

    ReplyDelete
  31. valium pills valium effects snorted - valium glaucoma

    ReplyDelete
  32. ambien drug ambien withdrawal cold turkey - ambien sleeping pills usa

    ReplyDelete
  33. what is diazepam used for diazepam 10 mg voor dieren - buy diazepam no prescription canada

    ReplyDelete
  34. buy valium online valium joint - 5mg valium prescribed

    ReplyDelete
  35. valium for sale valium effects- 2mg - valium pills do they do

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com