Breaking

Friday, June 17, 2011

Malam ini MaharajaLawak @Stadium Larkin!

Assalamualaikum wbt...

Yeahhh yeahhh tiket dah ada, malam ni bolehlah gelak2 secara live di Stadium Larkin ramai2..he he he
Agak2 kowang kan, jangan2 suara aku je yang dengar kan? maklumlah suara yang takde low volume, sampai Ben Ashaari tu pun takut nak tengok wayang dengan aku! ha ha ha 
Terima kasih pada Paan MFR sebab dia yang tolong Lin amikkan tiket! he he he..kalau nak Lin yang amik, memang tak sempat, sebab jadual hantar anak sekolah padat kalau nak berlari kesana tu..huhuhu
Janji dengan Kasawari & isterinya Linda, malam ni jam 8pm kang dia amik Lin..tak sabonya nak pergi, tapi kalau ada mr.hubby lagi best!


Nak datang awal ni, nak amik tempat duduk belakang juri nanti boleh lambai orang kampung! ha ha ha ha
Lin oo Lin..ko memang sengallllllllllllll!



P/S: Tengok live dengan tengok kat Tv lain le..tak sama..kan kan kan?

With Love

8 comments:

  1. alamak malam ni ako nak kuar..
    klu tak boleh tgk muka ko LIVE kat tb hahaha..

    nampak gaya tgk ulangan je la...

    ReplyDelete
  2. betul ker kat larkin
    mana nak dpt tiket?

    ReplyDelete
  3. Retna: ha ha ha aduhhhh klu lah dpt depan juri tu weiii..kakakakakah :p

    ReplyDelete
  4. Mama Shifa: yup..kat stadium larkin..tiket boleh beli dr jam 3pm-7pm di stadium larkin..he he he

    ReplyDelete
  5. salam,kena cepat,mase kat kuantan jenuh tunngu parking...huhuhu
    http://amzcampro.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wahh sis gumbira.. nnt lambai ok..
    sis tiket percuma

    ReplyDelete
  7. Amz Campro: jgn kata parking..nak masuk pun FULL!

    ReplyDelete
  8. Eita: he he he bergesel2 Eita oi...hui hu hu hu

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..