Malas jaga suami? Hantar di SINI.

6/23/2011 10:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

HUSBAND Day Care...hahahahaha ada jugakkkk rupanya ye!..
Ingatkan anak2 kecik je yang ada care center, ni bapak2 dan laki2 owang pun ada jugak...hahahahaha
Ada ke Isteri2 yang berani hantar? Ha ha ha silap2 esok lusa melekat terus hubby kita kat situ,cakap jeminum air je tu,  mana tau kan, kot2 ada tukang picit dan urut didalam tu..
Takkan minum aje kannnnnnnnnnn...lalalalalala


Tengok sepanduk je dah seram lutut aku, silap2 pandang, kening terangkat je macam Ziana Zain kat hubby tu. Yang tak boleh tahan tu ayat dia 'We Look After Him For You' amboiii..apa yang kowang nak tengok dan jaga ek? bukannya dia budak kecik nak kasi tukar lampin...
Tu le strategik owang meniaga, nak kata kedai makan atau minum, kenapa mesti HUSBAND aje??? tak Husband & Wife atau umum? pelikk kan...ermmm mesti ada muslihat di sebalik kain rentang tu..
Joomm kita skodeng..jap2 nak google, nak tengok kat mana ini kedai..hahahahahahahaha




P/S: Wah2..lajunya kowang search..hahahahaha...


With Love

4 Comments

  1. uishh mana ko dapat ni??
    bahaya! bahaya! ahhaa

    ReplyDelete
  2. Retna: hahahaha aku dpt dr kawan pun wall FB..hahaha

    senangkan sekarang ...gurlpp!

    ReplyDelete
  3. nak pinjam la buat entry gak hahaha :p

    ReplyDelete
  4. Retna: pinjammm ler..hahahahahha adeiiiiiii

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com