Mee Goreng 'kosong'

6/23/2011 07:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Nak kata mee goreng bujang tapi dah kahwin, nak kata mee goreng mamak, nampak macam mee goreng kampung, ermmm sebab tu Lin panggil mee goreng 'kosong'..ye la, kosong! sebab takde apa2 bahan pun dalam itu mee goreng..ada nampakkkk?
Bukan malas atau jimat, tapi anak2 yang mintak , diorang kata 'mak, goreng mee goreng jangan letak apa2, telur je tau!'..haaaaa baca tu, kan dah kata, kosong ok!
Taugeh takde, sawi lagi le tak nampak, fishball pun langsung hilang..lat2 hanya telur dan perencah aje yang Lin tumiskan..he he he


Tapi kalau nak tau, Lin tak makan pun, cuma rasa waktu masak tu je, sebab tak reti makan mee ala2 'bogel' tu..huhuhu rasa tekak ni seksi nak telan...huhuhu apsal yek! because i like taugeh..HA HA HA HA



P/S: Bila lah rajin nak melipat baju ni....dah setimbun macam gunung berapi nak meletus je gayanya tu...arghhhh esok2 kan bolehhh kan kan kan...:p


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. sis...he..he..sama macam anak2 mas....goreng mee , kuewtiaw @ bihun..nak kosong gitu jerk....macam2 kan bebudak ni...

    ReplyDelete
  2. Mas: o ye ke...anak2 skrg ni ntah zat mana nak masuk dlm badan..semuanya tak nak..sayur pun susah nak makan kan...huhuhu

    yg mak2 ni ...layannnnnnn

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.