Menu FREE dan menu BELI

6/23/2011 10:00:00 AM

Assalamualaikum wbt..

Yo yo peace yooo...ha ha ha dah bekfes ke belum?? wah2 mak cik tu, makan sampai sebantal roti habis, makan ke apa tu mak cik, siap cecah dengan nescafeO sambil tengok HotFm 8tv krew ye mak cik...kakakakakah..
Kalau masuk pagi fikir nak buat sarapan, bila dah masuk tengah hari, fikir nak masak lunch pulak, adeiii hari2 mau fikir nak masak apa, tak masak boleh kaaaa? lalalalalala
Tapi kalau hari2 macam hari semalam kan best! sebabnya semalam semua makan yang senang dan mudah, bukannya tak masak, semalam Lin cuma goreng mee aje, tapi rezki owang katakan, kawan Lin,MamaYatie petang tu bagi sambal goreng, pastu malam semalam kan hari Rabu, so ada Pasar Malam, jadi apalagi anak2 nak makan ayam percik, beli le 3batang rm5..ok la kan...kenyangg sudah!
Mudah cepat dan jimat...ha ha ha ha ..aduhhh nak masak apa la hari ni yek..ermmm


Sambal goreng MamaYatie ni memang sedap! siap ada petai lagi tau...licin aku sental sorang2..ha ha ha


Ayam percik Pasar Malam, sebatang lagi dah lesap kena makan, 3 batang rm5..murah ke mahal????
Ada juga beli hati & pedal..bila nak makan je teringat hubby kat sana tu..hu hu hu 
*sudah lama tak beli tongkeng ok! nak elakkan kolestrol dalam badan..:p



P/S: Idea pagi ni nak masak ikan kerisi singgang serani...ermmm sebabnya anak Lin,Naz tak sekolah demam...:) ok la tu kan untuk owang sakit!


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.