Wednesday, June 22, 2011

Rahsia kulit cantik bersih!

Assalamualaikum wbt..

Jangan pandang kulit aku ok! itu hanya tajuk jekkkk..ha ha ha
Tapi siyes le, bedak bunga rambai ni boleh menghaluskan dan membersihkan kulit muka dan menanggalkan sel2 kulit mati dan hidung dalam masa terdekat..
Tak percaya, kowang beli le dan cuba, baru rm3 sahaja, dari kowang beli kosmetik yang mahal2 tu, last2 kesannya barah kulit, lagi kes naya!..Yang ni rawatan tradisional, so kowang tak payah takut le, memang membersih secara semulajadi...*dah macam pakar kecantikkan pulak aku!
Ni pun Lin beli ni untuk anak2 je, biasa le bila anak pompuan ni, umur makin naik je, mula le berjerawat sana sini, owang tua2 kata, jerawat nak kawin hahahahaha, macam aku juga dulu2..kawin je hilang pulak jerawat tu..kakakakakakah!


Jangan was2..tak cuba tak tahu, tapi AWAS, kalau yang ada suami tu, jangan le pakai time nak tido, sebab bau dia agak kuat sikit macam bau jamu, ada kang suami kowang tido luar, ataupun pengsan sebab terkejut tengok muka ko! hahahahahaha....
Nak cantik tak semestinya kosmetik mahal2 kannnnnnnnnnnnn!



P/S: Kita hanya berusaha, kalau dengan izinNya, hanya dengan air wuduk je muka dah nampak serinya...:)


With Love

10 comments:

  1. thanks for info

    tapi kan kak.
    ayu tak leh lah., tiap2 hari en zalie disisi

    bila nak try nie

    ReplyDelete
  2. utk maskulin boleh x???:P

    ReplyDelete
  3. betul3...parut jerawat kat muka saya pon kurang pas pakai benda nie...murah jea

    ReplyDelete
  4. Soooooour: boleh...dia unisex..hehehehe

    ReplyDelete
  5. Nisa: kannn..anak2 sis byk jerawat..tp dh pakai 3 bungkus..ilanggg sudah!

    ReplyDelete
  6. Ayu: hehehe alaaaa bila habis waktu keje tu, tepek le sekejap..heheh sebelum mandi tu pun boleh...bila dh kering, gosok jgn x gosok..kekekekke

    Sis pakai pun time hubby gi OS je..hehehe

    ReplyDelete
  7. nampaknya semua responds bagus2. mesti produk ni pun bagus :))

    ReplyDelete
  8. Rtp Farra: Yup..sbb anak sis pakai dn nampak ketara bezanya..dulu sis yg amalkan, cuma skrg paket dia dh lain sikit berbanding dulu..mmg bagusss!

    cubalah tanpa was-was..:)

    ReplyDelete
  9. macam ku kenal bungkusan ini :)

    akak, dulu sy pernah juga pakai bunga rambai ni. kalau tak silap warna kuning kan? debu pastu kene campur air? [kalau tak silap la, kalau silap, maknanya sy tersilap la ni. hehhehe..]

    *bau dia memang...

    ReplyDelete
  10. Aida: he he he pernah pakai ke Aida...:)

    Yup...debu dia color kuning dan baunya mcm jamu...klu sapa x suka bau jamu mmg agak susah le nak pakai..hehehehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com