Saturday, June 25, 2011

Relax der..Cer cite..

Assalamualaikum wbt..

Hari ini hari Sabtu, semua cuti tapi ada gak yang bekerja, Sekolah pun tutup, tapi ada gak bersekolah termasuk anak Lin,Amat...he he he
Harini anak Lin ada Kursus Kepimpinan kat sekolah, so kena sekolah dari jam 7.30am-4.30pm...
Lin pulak kalau hari Sabtu ni macam biasa le, kerja rumah kasi settle dulu ok, cuci baju sekolah semua siap, nanti kalau nak berjalan dah senang sikit, tak payah susah2 nak mikir.
Tapi yang sebenarnya hati ni bermunga2....hehehe lalalala kenapa? ada lahhhhhhh! :p
Psttt sebab mr.hubby otw nak balik Jb ler...hehehe mau kasi mak over acting sikit harini, ye la dah 8 hari woo tak jumpa, mesti le ada excited sikit, cuma malas je nak tunjuk...lalalalala
Kalau hubby sampai awal, malam kang nak ke rumah mak, nak tengok keadaan perubahan dia, kalau time anak sek ni mana nak sempat nak jengah, nasib mak sangat2 faham...:)


Ok lah, cukup dulu buat hari ni ok, nanti petang jam 3pm Lin ada Yassinan, so maybe takde update la untuk hari dan esok, kalau sempat Lin update ok, kalau tak sempat, Lin cuba sempatkan..:)
'Selamat Berhujung Minggu buat kowang semua'..
i miss u all...



P/S: Demam SEPAH tak habis lagi, sana sini dok update cite Sepah berSEPAH2..kekekekeke


With Love

24 comments:

  1. saya yang tergolong kene kerja hari sabtu,,,,huhuhu~~~ bosan tol...

    ReplyDelete
  2. as salam..
    pergh!!
    bestnya sis dapat bercuti sakan.
    selamat berguling2 keriangan di hujung minggu~



    Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah

    ReplyDelete
  3. Zura: alahai siannya...kira 6 hari keje dlm seminggu le ni...:)

    ReplyDelete
  4. Nuat: hehehe jalan mana nya..hubby takde..bru balik semalam tp harini dh ke Labuan plk..huhuhu

    cuti duk rumah je ni...

    ReplyDelete
  5. diazepam 5mg diazepam muscle relaxant dosage - valium diazepam wikipedia

    ReplyDelete
  6. buy xanax online no prescription cheap much do 1mg xanax go - xanax generic brands

    ReplyDelete
  7. generic ativan online buy lorazepam 2.5mg - ativan dosage high

    ReplyDelete
  8. generic ambien buy ambien side effects headache - can you buy ambien walmart

    ReplyDelete
  9. generic zolpidem zolpidem dosage color - zolpidem tartrate common side effects

    ReplyDelete
  10. buy ativan online ativan joint pain - ativan gtt alcohol withdrawal

    ReplyDelete
  11. generic valium valium much get high - buy valium online

    ReplyDelete
  12. where can i buy xanax online legally should buy xanax online - buy xanax online legally

    ReplyDelete
  13. buy diazepam diazepam dosage mice - diazepam 10 mg tablets side effects

    ReplyDelete
  14. xanax online is it illegal to buy xanax online from the us - xanax effects overdose

    ReplyDelete
  15. ativan 2mg ativan pregnancy - ativan vs valium addiction

    ReplyDelete
  16. ambien no rx ambien side effects erectile dysfunction - buy ambien online mexico

    ReplyDelete
  17. online ambien cheap ambien from india - ambien for sale no prescription

    ReplyDelete
  18. buy valium online generic valium india - valium online to buy

    ReplyDelete
  19. buy cheap soma buy real somatropin - somanabolic muscle maximizer video

    ReplyDelete
  20. soma online drug interactions with somac - somanabolic muscle maximizer sign in

    ReplyDelete
  21. buy valium online diazepam valium liquid - sweet valium high lyrics meaning

    ReplyDelete
  22. buy ambien online insomnia taking ambien - buy ambien online in usa

    ReplyDelete
  23. ambien online no prescription ambien sleep medicine - generic ambien cr 12 .5

    ReplyDelete
  24. buy valium online valium side effects abuse - best place buy valium online uk

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..