Thursday, June 23, 2011

SEGMEN: Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London

Assalamualaikum wbt....

GA lagi dan lagi..tapi kalai jauh tau hadiah GA nya..dari Seberang Indonesia,Bandung! *ko bikin aku jelessss! sabo Lin sabo...:p
Takpe rezeki owang kan, aku ni bila la lagi nak ke Luar Negeri ye, setakat gi Singapore je, alaaa tak berapa langkah, nak juga naik itu MAS yang duduk 4-5jam ke destinasi jauh..huhuhuhu
Ok2..tak dapat pergi pun dapat GA atau ole2 nya pun jadi le..kan kan...

So apa yang perlu anda buat mudah saja... 
  1. Buat entri tajuk "SEGMEN  : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari London"
  2. Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini.
  3. Dalam entri cuma jelaskan macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini... (ringkas je k )
  4. Dah publish entri tu, post link kat entri ini k.
  5. Pemenang Ady akan pilih sehari sebelum Ady berangkat. ( so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli ).



Menjawab soalan yang ke-3 tu..
'macam mana la boleh terjumpa blog adybudika.com ini.....'

Lin jumpa blog si Ady ni dari si DIA ni la, sebelum jumpa lagi kitaorang dah gossip2, hahaha pastu DIA bagi link suruh tengok si Ady ni macam mana orangnya, dalam gambar macam besar dan ganas, baru2 ni ada yang kata 'stim' tengok dia, tak gitu Ady, hahahahha..rupanya comei dan sopan orangnya...
Bagus2 biar kita rendah diri dari kita meninggi diri last2 kita juga yang kena perli dan HACK! hahahaha

SIAP!..Agak2 boleh dapat tak ni..lalalala



P/S: Orang berbudi kita berbahasa..orang memberi, kita merasa.. :)

With Love

4 comments:

  1. Ady: hahaha tak leh aku gelak 1st baca tu weii..hahahahah adeiiii

    ReplyDelete
  2. kekekkekek..
    kita mohon pak ady beli mahal2 ya ibu lin!!

    ReplyDelete
  3. Ayu: Iya dongg..itu sudah mesti...
    jgn di beli in celana kontot udah ler..hahahahahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com