Selamat Pangantin Baru Nik Nurehan!

6/13/2011 09:00:00 AM

Assalamualaikum wbt....

'Selamat Pengantin Baru buat Ann & Kerie' a.k.a Ann Wardrobe
Lin doakan moga kalian berdua kekal bahagia hingga ke akhir hayat, tiada apa yang nak Lin kata, ucapan jutaan maaf kerana tak dapat meraikan bersama dan rasa terkilannya di hati ini kerana tak dapat meraikan bersama di hari bahagia korang berdua *sedih* :((
Apa2 pun di harapkan moga semuanya berjalan lancar dan selesai dengan jayanya..
(nasib ada Shai sebagai wakil dan tukang bagi gambar terkini dari sana)



*Gambar kredit buat Shaizhar yang berada secara live di lokasi pernikahan dan persandingan tertutup ahli keluarganya semalam..huhuhuhu
Dan hari ini akan berlangsung majlis persandingan gilang gemilangnya untuk para tetamu dan jemputan Ann...
Ann..kamu memang nampak gorgeous!!!! Cantik bangattt!



P/S: Kowang jangan tanya kenapa Lin tak dapat pergi! buat sakit hati aku jekkkkk! huwaaaaaaaaa :((


With Love

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. selamat pengantin baru utk beliau jua....

    ReplyDelete
  2. Ayu: Thankx Ayu bg pihak pasangan pengantin....:)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.