Selsema + Hingus

6/28/2011 02:53:00 PM

Assalamualaikum wbt..

Sroooot sretttt sroooot sreeeet je hidung ni *lebih kurang le bunyinya...
Eee tak suka betul le, sakit kepala dan rasa sangat tidak selesa..hu hu hu..
Kejap2 pi bilik air hembus buang sikit kang pi hembus, kalau tak hembus buang, mau meleleh sampai ke mulut..uwekkkkkkkkk...
Ubat dah makan, tu pun makan yang tak mengantuk punya, kang makan yang kuat punya, mengantuk pulak bawak kete kang...adeiiii tak pasal2 kang di katanya kita gian pulak..huhuhuhu
Tapi still boleh kawal lagi, walaupun selsema, keje rumah ke, rutin harian ke, kenalah juga buat, ingat nak baring2 ke,huh! keluar masuk tetap sama ok!... :(

*image dari mr.google

Petang ni jap lagi mau ke Airport,Senai, nak amik mr.hubby dari Labuan, so sat gi merempit le berangan bawak kete hubby yang bergaya ala2 OKB tu..ha ha ha tapi tak biasa la, dah selalu bawak kete kecik je,  bila bawak yang besar, jadi berat je stering tu..huhuhuhu
Apa2 pun tu semua pinjaman, gaya pada rupa jek...besar periuk besar le keraknya dik nun oiiiiiiiii....:p
Ok lah nanti malam kalau free Lin update lagi..ni hingus dah meleleh2 ni..kang masuk pulak celah2 lappy ni kang..hahahhahaha



P/S: Ramai yang dah beli tiket Transformer ek..ermmm nak kena juga ni survey2..rugi woo tak tengok kat wayang..3D tuuuuuuu....


With Love

You Might Also Like

21 Comments

  1. sis...semoga cepat sembuh...take care dear.. :)

    ReplyDelete
  2. Nazuha: Thankx dear...modah2 an cepat le sembuh ni..rasa nak cabut je hidung ni haaa....huhuhu

    ReplyDelete
  3. online ambien ambien for sale online no prescription - ambien online no prescription

    ReplyDelete
  4. buy xanax online without rx what is generic name for xanax - what does a xanax 2mg pill look like

    ReplyDelete
  5. diazepam 10mg where can i buy valium online - diazepam to buy online

    ReplyDelete
  6. zolpidem online ambien side effects forum - zolpidem generic cr

    ReplyDelete
  7. generic diazepam online diazepam buy online pharmacy - how long does diazepam withdrawal last

    ReplyDelete
  8. buy ambien online overnight side effects of the drug ambien - zolpidem tartrate same ambien

    ReplyDelete
  9. ativan online buy lorazepam drug - ativan r59

    ReplyDelete
  10. buy diazepam diazepam 10mg ampola - can i buy diazepam in mexico

    ReplyDelete
  11. buy ativan generic medication ativan - ativan and alcohol addiction

    ReplyDelete
  12. alprazolam price buy xanax online illegal - xanax 2mg pakistan

    ReplyDelete
  13. diazepam online buy valium with paypal - diazepam dosage for elderly

    ReplyDelete
  14. xanax online pharmacy xanax kick in - yellow xanax 2mg bars

    ReplyDelete
  15. lorazepam drug buy lorazepam in canada - buy ativan us

    ReplyDelete
  16. buy valium online what is valium used for depression - diazepam for anxiety dosage

    ReplyDelete
  17. cheap generic ambien buy ambien with no prescription - generic ambien 10

    ReplyDelete
  18. valium purchase valium diazepam bula - diazepam generic for valium

    ReplyDelete
  19. valium pills buy valium in bali - valium use and dosage

    ReplyDelete
  20. buy valium online canada valium vs xanax potency - buy valium online thailand

    ReplyDelete
  21. valium without prescriptions picture of valium 5mg - roche 10mg valium price

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com