Tahniah buat SEPAH ML.

6/25/2011 12:43:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Ok2..buat masa sekarang tak boleh tulis panjang2 sebab mata udah ngantuk ni, ni semua gara2 si Sepah ni, adeiii nasib baik ko menang, kalu tak tadi, nyaris nak potong bil Mustika ha ha ha ha..
Takpe dah rezki mereka kan, yang kowang nak emo tak tentu pasal kenapa? menang salah, kalah pun salah..adeiii *tepuk dahi*
Apa2 pun Sepah memang BEST!!!..


Meh meh kowang layan video Maharajalawak Final kat sini, siankan sapa2 yang tak dapat tengok dan tak langgan Mustika ni, at least dapat gak tengok kat blog ni, diaorang ni cepat je upload tau...mesti up trafik dia ni..he he he...Ye adik Saiful, akak mintak izin share yek..he he he
Klik link kat bawah ni untuk tengok semua persembahan terakhir mereka...

Selamat menonton...aku nak tido dulu..daaa Selamat Malam :)



P/S: Huarghhh owang dapat duit beratus2 ribu? engko? 'Jangan lupa bayar bil Astro' muahahahahaha


With Love

You Might Also Like

0 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.