Breaking

Saturday, June 25, 2011

Tahniah buat SEPAH ML.

Assalamualaikum wbt...

Ok2..buat masa sekarang tak boleh tulis panjang2 sebab mata udah ngantuk ni, ni semua gara2 si Sepah ni, adeiii nasib baik ko menang, kalu tak tadi, nyaris nak potong bil Mustika ha ha ha ha..
Takpe dah rezki mereka kan, yang kowang nak emo tak tentu pasal kenapa? menang salah, kalah pun salah..adeiii *tepuk dahi*
Apa2 pun Sepah memang BEST!!!..


Meh meh kowang layan video Maharajalawak Final kat sini, siankan sapa2 yang tak dapat tengok dan tak langgan Mustika ni, at least dapat gak tengok kat blog ni, diaorang ni cepat je upload tau...mesti up trafik dia ni..he he he...Ye adik Saiful, akak mintak izin share yek..he he he
Klik link kat bawah ni untuk tengok semua persembahan terakhir mereka...

Selamat menonton...aku nak tido dulu..daaa Selamat Malam :)



P/S: Huarghhh owang dapat duit beratus2 ribu? engko? 'Jangan lupa bayar bil Astro' muahahahahaha


With Love

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..