Tempahan Biskut Raya 2011.

Assalamualaikum wbt..

'Selamat Hari Raya' opsss terlebih sudah! ha ha ha
Feel raya sudah mari woo, sana sini dah mula buat tempahan biskut, langsir, dan juga kek, kalau kedai baju, kowang jangan cakap le, semua CLOSE order ok..termasuk mak aku...ha ha ha ha
Ni cite pasal biskut raya, tahun ni ingat nak order dengan member2 je, malas nak order jauh2 le, oder yang dekat je senang pick-up bt hand,hehehe jimat sikit duit pos! jimat satu hal, nanti dapat barangnya, habis berderai hancusss dalam balang...huhuhuhuhu...
Kowang dah survey2? Oooo buat sendiri yek...rajinnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:p
Tapi buat sapa2 yang tak rajin nak buat sendiri tu, jom kita order di Sweet Ummi Bakery..he he he


Ni sample biskutnya, tadi Eyna baru bagi..he he he. Lin dah rasa dan dah ada pilihannya..sapa lagi yang tukang rasa kalau bukan anak2 Lin..ha ha ha ha
Sapa2 yang nak survey2 tu..jangan malu dan jangan segan, klik aje logo di bawah ni yek..he he he
Macam2 ada....
Semua gambar cookies dan harga ada di sertakan sekali...Just klik!





P/S: Ni dah promote agak2 dapat 1 balang free tak Eyna..hahahahahahahah


With Love

22 comments:

  1. Eyna: hehehe sama2..yg P/S tu saje je usik2 Eyna...

    Nnti lin bgtau yg Lin nak order ok..:)

    ReplyDelete
  2. buy xanax online what are the effects of prolonged use of xanax - what is xanax used for and its side effects

    ReplyDelete
  3. ativan price buy lorazepam 2mg - ativan side effects pediatric

    ReplyDelete
  4. buy xanax cheap generic xanax hilton pharma - how to buy xanax bars

    ReplyDelete
  5. buy xanax 2mg xanax bars best - onax 2mg xanax quality

    ReplyDelete
  6. xanax order no prescription xanax drug with alcohol - 1mg xanax bluelight

    ReplyDelete
  7. ativan anxiety ativan rebound anxiety - cheap ativan online no prescription

    ReplyDelete
  8. buy diazepam online para que sirve el diazepam 10 mg - diazepam dosage dental anxiety

    ReplyDelete
  9. diazepam 5mg diazepam dosage - diazepam withdrawal protocol

    ReplyDelete
  10. ativan online ativan side effects alzheimer's - buy ativan online from canada

    ReplyDelete
  11. order xanax generic xanax white pill - overdose with xanax and alcohol

    ReplyDelete
  12. ativan lorazepam buy cheap ativan online - 1mg ativan high dose

    ReplyDelete
  13. buy generic ativan ativan overdose dose - lexapro ativan and alcohol

    ReplyDelete
  14. buy diazepam diazepam dosage maximum - diazepam dosage rectal

    ReplyDelete
  15. lorazepam drug ativan dosage intravenous - ativan dosage hospice

    ReplyDelete
  16. ambien no rx ambien overdose what to do - ambien what class of drug

    ReplyDelete
  17. buy ambien online discount ambien cr - ambien sleeping pills overdose

    ReplyDelete
  18. buy valium online buy valium laos - valium side effects depression

    ReplyDelete
  19. carisoprodol soma home drug test soma - will soma show up urine drug test

    ReplyDelete
  20. cheap zolpidem buy ambien no prescription overnight - drug schedule for ambien

    ReplyDelete
  21. valium online pharmacy volume price - buy valium online cheap uk

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..