Thursday, June 23, 2011

Wo wo wo.. a a ai aishiteru

Assalamualaikum wbt...

Wo wo wo.. a a ai aishiteru
Memang jadi giler aku mendengar lagu ni dan hampir akan menitiskan air mata saat mendengarnya, kenapa???? Lu fikir le sendiri..i miss u :((

Image dan lirik lagu dari Liriklagu

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berpikir cari penggantimu
Saat kau jauh di sana
[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh di sana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan
Ulang [*][**]
Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Oo.. uoo.. lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai di sini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Ku mohon kau kembali
Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo
Ulang [*][**]
Wo wo wo.. a a ai aishiteru




P/S: Kadang2 perasan kita dapat diungkapkan dengan lirik lagu...salah satunya lagu ni, yang faham akan memahaminya...huhuhuhuhu

With Love

7 comments:

  1. saya pun suka lagu nih. mula mula dgr, mcm xbest. tp bila abah sy dok layan cinta melody tiap tiap petang, jd addicted plak dgn lagu nih. haha

    neway, singgah sini dr GB. hepi blogging! ;)

    ReplyDelete
  2. Cekkeya: Yup..lagu tema Cinta Melodi..anak memang layan, sampaikan kdg2 x pegi tuisyen..he he he

    Thankx ya..nice to meet u here..:)

    ReplyDelete
  3. Semut: Kannn...Sis suka lagu ni...Cinta Melodi punya OST..

    Maksudnya Aisheteru dalam bahasa Indon?melayu- Aku Cinta kamu..he he he

    ReplyDelete
  4. Ken: Memang tajuk jepang tapi lagu melayu...nyanyian kumpulan Indonesia..he he he he

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com