Monday, July 11, 2011

31-7 Birthday Giveaway!

Assalamualaikum wbt...

Jalan-jalan di petang hari yang panas ni, terklik masuk rumah sini, wawawa ada GA birthday si kembar 4 laaa..he he he...muka tak sama, tapi date besday tu yang sama..hik hik hik..
So apalagi, Lin ni kan suka mencuba, mana tau nasib untung dapat kan..rezeki le namanya kan..
Kowang pun jom le kita join sama2...:)


Syarat penuh dan cara nak join...kowang klik SINI..

Bagi yang berminat nak join, buat satu entri:
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!..: SIAP!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni...:SIAP!
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~..: SIAP! (ada kat bawah tu..
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dannnnnnn paste kat entri cik pulau yang INI. Paste kat sana je tau, sape yang paste kat sini, takkan disenaraikan...: SIAP!


Ucapan besday ini ditujukan buat :

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990


"Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi..Selamat Hari Jadi buat _______ (sila sebut nama sendiri), Selamat Hari Jadi"..'Moga di panjangkan umur, di murahkan rezki, di limpahkan rahmat dan hidayah juga kekal muda, bahagia dunia dan akhirat..Aminnnn'



P/S: Panasnya hari kat luar tu..kalau dapat sedut cendol ke, es kacang ke, air cincau ke..alangkah nikmatnyaaaa...ahhhhhhhhhhhh


16 comments:

  1. nak hadiahhhhhhhhhhhhhhhhh dari sis linnnnnnnnnnn! ahahahahaha~

    thanks sis sudi join~ ameen untuk doa sis... ;)

    lapar..nak ABC la...sedapnyaaaaaaaaaaa....

    ReplyDelete
  2. wah!!!!!
    4 blogger sekali ker??
    semuaku kenali...

    sunnah
    cikali
    cik pulau
    gadis melayu

    selamat HARI LAHIR..

    sis, good luck. hadiah bahagi 2 yer

    ReplyDelete
  3. Sunah: hahahaha hadiah??? jap2 nak pengsannnn..ko nak pinggan jugak ke? hehehe

    Sama2...sbb ada niat nak menang ni..hahahahha

    ABC yokkkkkkk cecah dgn gorepng pisang! ermmmmm

    ReplyDelete
  4. Ayu: ye ye yokkkkkkkk Ayu join sekali..heheheheh

    Kalau le menang pastu kainnya kita bagi sorg 2 meter..hahahahahaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. waa... THANKS Sis Lin... persaingan makin hebat nie.. otai2 blog sedang bersaing.. hehe

    ReplyDelete
  6. Cikali: heheh sama2..tp semuanya atas undian en.random..kita tggu dan lihat!..

    Jap2 nk bc jampi..hahaha Fuuuhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  7. kita tengah terbayangkan Air Batu Campur ni sis. ABC. sedapnya dpt sesedut dua.

    ReplyDelete
  8. Cha: hahahaha pg ni sejuk sikit sbb hujan..kita tggu tghri sikit..klu panas mmg nak kena cr pi sedut ni...huhuhu

    ReplyDelete
  9. terliur jap.. heeeee~

    terima kasih dan good luck..^_^

    ReplyDelete
  10. Gadis Melayu: hehehehe....mesti belum sarapan tu..kekekke

    Sama2..hepi besday! opss lambat lg...hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhhh...
    thanks yer sis...

    ameen..^^,

    ReplyDelete
  12. Cik Pulau: hehehe sama2 dear...
    mintak2 le menang hahahaha fuhhhhhhh *jampi nie..kekekekke

    ReplyDelete
  13. pinggan??? ermmmm...boleh gak tu..ahahahahahhaha~ :p

    ReplyDelete
  14. eh 31/7.. birthday saya jugak :P

    ReplyDelete
  15. Sunah: hahaha..ye ye pinggan mcm si Ady tu..kekekekek....
    yg pasti bukan magkuk hayun..hahahahaha

    ReplyDelete
  16. Ken: O ya??? wah2...ramai yek yg lahir 31hb July ni...ermmmm

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..