Akhirnya aku ada BABY....

7/02/2011 03:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Yehaaaaaaaa...akhirnya penantian selama 11 tahun membuahkan hasil apabila Khayla menjelma dalam kehidupan aku yang bizi ni walaupun 1 hari saja..he he he he
Opss bukan aku ada baby le, tapi menumpang manja anak orang daaa..hehehehehehe
Mau tak kekok dan kelam kabut tadi...hampir 11 tahun takde anak kecik, tiba2 nak jaga baby..huhuhuhu. Bukan tak biasa memang ada anak sedara yang masih kecil, tapi mereka tak pernah duduk tinggal rumah Lin lama2, sebabnya semua anak sedara Lin menyusu badan, so camne nak tinggal dengan owang.. 
Khayla ni pun sama juga menyusu badan tapi Mak dia bekerja so kena hantar Khayla ke nursery jadinya ibarat sama macam susu botol je la, di bekalkan berbotol2 susunya untuk di tinggalkan..hehehehe


Khayla ni sebenarnya anak kawan Lin, Junaidi & Carneyz a.k.a Boss kepada MsjBox punya tu, kebetulan mereka datang JB ada urusan kerja jadi sekali mahu jalan le mau masuk Singapore, Khayla pulak ada masaalah buat passport dia haritu, so tak dapat le ikut mak gan ayah dia ke sana, jadi Lin offer diri untuk menjaga Khayla, memang dah tau dah, Khayla budak baik, memang pendiam je, tak banyak merengek, jadi ada berani le mau jaga dia..hahahahahhaha
Hurmmm dah jauh kita jalan dah kan Khayla..tadi bawak dia ke sekolah Naz amik report kad lagi, glamour di buatnya, semua mintak dukung Khayla, pastu hantar Amat ke taekwondo dan nanti malam mau bawak dia ke Yassin..hehehehhe
Khayla sayangggg....diam2 jangan menangis yek...Khayla baik kannnnnnn...lalalalalala




P/S: Kalau setakat jaga anak orang 1 hari ni ok la..tapi kalau nak 'ada' anak sendiri lagi..ermmm rasanya cukup2 la 3 orang rezki yang ada nie..huhuhuhu... lotih!.


With Love

You Might Also Like

1 Orang Komen

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.