Friday, July 15, 2011

BEN ASHAARI dan SEKOLAH

Assalamualaikum wbt...

Sambil2 menunggu masa berlalu ni, dari duduk diam jom le join segmen yang buat aku duk terkenang zaman sekolah dulu...huhuhuhu. Ben ni memang betul tau! kes naya aku pi bukak rahasia aku ni, tapi tu duluuuu..Cerita penuh di bawah nun ya!
 Jom semak apa yang nak di buat!


  1. Buat satu entri , letak header BEN ASHAARI blog dan tajuknya BEN ASHAARI dan SEKOLAH , kemudian linkkan ke entri ni .. hehehe....: SIAP!
  2. Tu je.. tak susah kan ? Ok.. Cara permainan ni mudah jer..  APAKAH YANG TERGAMBAR DALAM KEPALA KORANG BILA AKU SEBUT 'SEKOLAH' .. Korang bagi jawapan dan jawapan TIDAK BOLEH SAMA dengan rakan rakan lain !! Korang kena check di ruangan komen ...kalau takde , baru bagi jawapan .. hehehe.. Jawapan beserta url ..bagi di ruangan komen ..: SIAP!
  3. Pemenang akan ditentukan melalui komen terakhir yang mana jawapannya tidak sama dengan jawapan peserta yang lain DAN perbezaan masa komen dengan sebelum itu adalah sejam ..: OK!
  4. Hadiah ? Promosi blog dia selama dua jam di entri utama blog BEN ASHAARI.COM .. ok ? : OK!


Soalannya: APAKAH YANG TERGAMBAR DALAM KEPALA KORANG BILA AKU SEBUT 'SEKOLAH' 
Jawabannya: Tragedi TERberak/TERkencing dalam seluar... (pakai gaun pulak tu masa tu) 
- Ala ni cerita duluuuu... waktu tak reti lagi  nak berdikari, rasanya darjah 2 kot, tapi yang sebenarnya Lin dulu di gelar seorang yang pemalu, sebab tu bila nak buang air besar 'malu' kemaluan nak angkat tangan bagitau cikgu, pulak tu cikgu lelaki..hu hu hu...last2 terburai je kat situ, ayoooooooooo kemaluan ku betul2 terserlah, dengan tangisannya dan dengan tak nak ke sekolah selama 1 minggu..hahahaaaaa. 
Sian kat Abah aku dulu, tak pasal2 tahan malu datang sekolah bawak baju spare! hahahahahahaha..




P/S: Udah2 le tu gelak ye! kang ada tercekik air liur pulak kang...
Weiii tak sembahyang Jumaat ke???


This entry was posted in

10 comments:

  1. haha kencing?

    mlu sungguh

    erk gaun lagi

    ReplyDelete
  2. Saya datang baca kisah sekolah.. Please hit me back yeah.. ngeeeeeeeee *toink!

    Entri Terbaru
    Dont Be sad

    ReplyDelete
  3. Iffah: hahahaha kan dh kata jgn gelakkk! :p

    Dulu2 kan pakai gaun..hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. Cik Ida: hehehe baca aje jgn gelak2 yek..hahahahah

    ReplyDelete
  5. Lulu singgah baca entri kamu.... :)
    selamat petang..

    ReplyDelete
  6. tak boleh gelak ek? sengih boleh? hehehe. bes jugak pengalaman tuh ;p

    ReplyDelete
  7. Lulu: hehehe thankx Lu'Lu...paggil ala2 cite Lulu tu..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Aina: yee jgn gelak nnti gigi semua tercabut! hahahahaha

    kenangan sek mmg x dpt di lupakan.. :)

    ReplyDelete
  9. Linn..yang kesah terkench's..dalam bas tu...hahahahahaha...opsss..

    ReplyDelete
  10. Mat Gebu: hahaha yg tu ko aje yg tahu..kakakakah kasi dendiam la aduhhh *tepuk dahi*

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com