Monday, July 11, 2011

Buy 1 Free 1 McD Double Cheeseburger

Assalamualaikum wbt...

Ye masa yang ditunggu untuk McD coupon 'Lovin'Mid Month' bulan July sudah tiba..kali ni McD menawarkan double cheeseburger pulak untuk di nikmati  secara pembelian melalui kupon..macam biasa le buy 1 free 1..jimat! jimat!...
Tapi hanya laku pembeliannnya dengan menggunakan kopun ni ok..kowang print le sebanyak mana, tapi 1 resit 1 kopun sahaja, saiz print guna kertas A4 tu tau, kalau kowang print kecik2 nanti diaorang tak nak terima, print hitam + putih pun ok, boleh diterima..(berapa banyak terima daaa).. :p


Apa tunggu lagi..cepat le print! ha ha ha ha...
Pstt kalau kowang guna drive thru tu, kowang kena le pusing 3-4 kali kalau nak beli banyak2 yek..sebab kan dah bagitau, 1 resit 1 kopun..kekekekekeke...
Tapi kalau kowang ada anak 4-5 orang, suruh aje mereka beratur..dapat le beli guna banyak kupon..hehehehehe



P/S: Lin? Nanti malam baru nak terjah untuk menu makan dinner...hahahahaha...*ermm mana tak gumuk's!
-entry sambil menunggu sayur mereneh atas dapur..lalalalala


10 comments:

  1. aloha..

    wah, buy 1 free 1 tu..
    bagi peminat beger pasti sangat mengujakan. mujur kurang sikit mkn beger..
    ayam goreng mcD xde ke promosi?
    hehhee

    ReplyDelete
  2. tapi tanjong malim tak ada mcd.huhu.

    ReplyDelete
  3. 1st time masuk sini, penuh dgn pepel... mmg peminat fefel nih..

    mekchu puasa, tapi print jugak :)

    ReplyDelete
  4. Dearie: hehehe kat rumah ni giler cheese burger ni ler..so bila ada offre ni...apalagi..berkupon2 le kita print!..

    Ayam goreng klu ada..nnti kita bgtau yek..heheheh

    ReplyDelete
  5. Nizam: Opsss lor ye ke? siann dia..xpe nnti kita bukak McD kat sana yek..kekekekek

    ReplyDelete
  6. Mekchu: kita selalu nampak Mekchu kat komen Retna..heheheh

    Kita mmg giler dan minat pepel...hehehe ni pun x cukup pepel..klu boleh nak pepelkan lagi..heheh

    Salam kenal Mek Chu...

    ReplyDelete
  7. tq share....bolehlah terjah...hehe

    ReplyDelete
  8. Lieynanilaz: Sama dear..jomm kita serangggg! 3 hari tuuuu :p

    ReplyDelete
  9. ala...yang free terus takde ke? kene beli baru dapat free..aiyak!

    ReplyDelete
  10. Sunah: hahahaha ko ni..dpt FREE 1 tu pun dh cukup le cover utk 2 burger..hahahaha

    Nk FREE kena mintak bofren belikan..kekekekekekeke

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com