Friday, July 22, 2011

Cuti update sehari esok!

Assalamualaikum wbt...

Yeahhh plan dah lama, dari bulan Mei haritu, tapi pejam pelik pejam pelik akhirnya sampai jugak 23hb Julai esok ni ye, masa cepat betul berlalu..ermm
Sebenarnya bukanlah cuti holiday ke oversea ke apa, tak kemana pun, cuma Lin ikut rombongan ke KL & Nilai-3 bersama dengan kawan2 esok, lagipun yang anjurkan ni pun kawan Geng Setaman, so kasi support le kan, nak shopping tu takde le, belum gaji woooo, cukup le cuci mata dan beli mana yang perlu jek, bak kata orang tua2, 'jangan tidak lah kan'...nak tak nak ada jugak le beli satu dua kan...huhuhuhu
Jadi mungkin esok Takde la update yek untuk sehari tu, takde maknanya nak bawak laptop gedabak tu ke hulu ke hilir, cukup le setakat update status kat FB guna HP jek..huhuhuhu
So mungkin esok pagi ada satu entri autoupdate Lin buat, lepas tu kowang faham2 aje le kalau sepi sunyi yek..hehehehe 

Image dr en.google..
Ermm Masjid India...ada apa ek kat sana? nak beli apa ye kat sana? apa yang menarik ek?

Image dari en.google.
Nilai-3..ooo sini banyak jual carpet dan juga tikar, kain pasang pun banyak tapi kat JB ni pun melambak gak jual kain..aduhhh ermmm nak beli apa ek????





P/S: Ala tak beli pun takpe, nak beli pun takpe, tapi sebelum nak beli kena tau gak apa yang nak di beli ek? ermmm pebende ekkkkkkk.. :p


2 comments:

  1. beli 'belah' lahhh!! wahahaha :D

    ReplyDelete
  2. Oh Oeya: hahahah memang ar beli belah..hahahaha :p

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com