Thursday, July 07, 2011

Facebook dah ada video call.

Assalamualaikum wbt...

Hurmm tadi waktu dengar berita Buletin 1.30pm, ada update terkini yang facebook telah lancarkan video call (panggilan video) ala2 macam Skype tu harini..Baguskan tapi aku tak kisah pun, sebab jarang sesangat bukak chat tu..he he he he..so ada ke takde ke, sama je le bagi aku..:p
Kowang nak tau lebih lanjut, kowang baca le sendiri ek, sebab Lin dapat pun dan search dari google, so dapat yang bahasa omputih, jadi faham untuk diri sendiri aje le, biasa le belajar tak tinggi, tang speaking London ni, slowww le sikit.. :p..


Kowang klik link ni, baca dan faham sendiri la yek..he he he





P/S: Secara jujurnya..bab bahasa english ni memang Lin slow sikit, nak terangkan dalam bahasa melayu takut jadi bahasa indonesia..hahahahaha..Maaf yek!



With Love

6 comments:

  1. waaaaa..lepas neh leh la video call dgn ko!!!!

    ReplyDelete
  2. Ady: hahahaha.....adeiiii kena tutup muka ler..kakakakah...

    ReplyDelete
  3. nak call juga walau sis tak on chat.
    ku paksa,.


    hahahha. FB pun kadangakala ayu tak on..wakawaka

    ReplyDelete
  4. ader positif dan negatifnya kalau ader video kol ni..tkut dak2 sekrng ni salah gunakan wat benda x elok..hrp2 benda ni bawak kebaikan..la

    ReplyDelete
  5. Ayu: hahaha kita takdenya nak bukak chat tu..kang habis kebun kita layu duk layan chat! kekekekekeke

    ReplyDelete
  6. Ain: Yup sama fikirnya sis ni..lg ada canggih ni,lg di salah gunakan kan...sbb dia menyeluruh tu, 1 dunia boleh bervideo..huhuhu adeiiiiiii

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..