GA: Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari PHUKET

7/26/2011 03:10:00 PM

Assalamualaikum wbt...

GA datang lagi, hehehehe sapa yang taknak hadiah kan...walaupun tak seberapa tapi niat ingatan ikhlas tu mesti ada, tapi kowang ingat senang2 ke nak free? dan juga senang2 ke nak bagi berapa ramai follower dan peminat blog tu..huhuhuhu. Sebab itu la kali ni si Ady Budika tu, nak bagi lagi sekali GA dia nak pi honey moon holiday ke Phuket untuk kowang semua, tapi en.rondom.org yang akan mentukan ok, kalau nak bagi semua, rasanya botak licin terus tak tumbuh rambut si Ady tu..hahahahahhaa
Ok2..jom kita semak resepi syarat2nya..


Bersempena dengan percutian ke Phuket kali ini ( 8 Ogos 2011 ), Ady dengan rasa rendah diri ingin meminta penyertaan kawan-kawan bagi mendapatkan ole-ole dari Phuket...

Caranya mudah saja :
  1. Buat entri tajuk "GIVEAWAY : Ady Budika Nak Kasi Ole-Ole Dari PHUKET": SIAP!
  2. Letak header Ady ni dan linkkan entri tersebut ke sini.: SIAP!
  3. Dalam entri tu, berikan tajuk entri Ady yang paling kawan-kawan semua suka dalam blog Ady ni, nyatakan gak kenapa anda suka entri tu.: SIAP!
  4. Dah publish entri tu, post link kat entri ini k.: SIAP!
  5. Pemenang Ady akan pilih guna random.org sehari sebelum Ady berangkat (so leh bajet siap2 hadiah yang sepatotnya dibeli).: OK, ada rezki dapat la ye!


#Tutup Ahad - 31 July  2011 - 6.00 petang


Soalan bagi soalan no-3 tu: berikan tajuk entri Ady yang paling kawan-kawan semua suka dalam blog Ady ni, nyatakan gak kenapa anda suka entri tu..
Jawabannya: Setiba di persimpangan... Langkah kita tak lagi sehaluan...kenapa aku suka? sebab teruja mendengarnya..itu saja, sekiannn..(kowang dengar dan baca baru tau kenapa..he he he)





P/S: Cuba nasib aja, mana taukan rezki dapat..alhamdulilah....*janji blog aku update! hahahahaha




You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. wah!!
    sis lin.. chaiyok2...
    ayu perasan si ady punya GA// tapi tak sempat buat,....

    nie tengah usaha nie...

    jom menang sama2 ..

    nak minta apa eik kat budak prima tu??
    hehehe

    ReplyDelete
  2. UiKs!
    aLL tHe BeSt SiS LiN.
    MoGa2 NaMa SiS LiN TeRLiStLaH DalaM SeNaRai NaMa PeMeNaNg NaNti.
    aJa-aJa hWaiTiNg!~

    ReplyDelete
  3. CR Ayu: yeyeye ayu..kita sama2 doa en random tu pilih kita ek..tp klu x dpt, kita srh gak si Ady tu belikan..hahahhaha

    ReplyDelete
  4. Kandryx: wahhhh ada lagi eh blog nya..huhuhuhu
    ye ye doa2 menang...kita suka tau GA org bag...lagi2 dpt fridge magnet..hehehe

    ReplyDelete
  5. Blog contest sudah 'tutup" x dapat la nak joint. mood sudah hilang daaaah...

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.