Sunday, July 03, 2011

Gegar Blog Julai 2011 VIA Ben Ashaari

Assalamualaikum wbt...

Owang sibuk join aku pun nak menyibuk gak..he he he tapi ikhlas ok! at least dapat gak prmotoe blog aku ni..lalalalala...
Dah 2 hari entry ni duk lekat kat dalam draft, tapi baru ni baru free mau kasi publish dan sambung tulis entry ni, jadi babysitter ko, mesti le sibuk duduk mengadap baby..he he he he..
Ok jom kita lihat dan baca apa yang sepatutnya di buat untuk segmen kali ni..jommmm


Seperti biasa ...
  1. Buat satu entri khas.
    - Siap!
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM 
    - Siap!
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini 
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
    - Balik-balik segmen/gegar, balik-balik segmen, kenapa Ben Ashaari suka buat segmen/gegar dan dah berapa banyakkah segmen yang dah dibuat/anjurkan oleh Ben Ashaari?? (perghhh mau juling bijik mata nak kira ko)
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini
    -Siap!





P/S: Tak harap sangat kalau menang tapi kan aku dah kata, aku ikhlas ok nak join, janji blog aku update!! :p
Pstt ada penaja utama hadiah sehh dari RIZI-BIZ.COM 


With Love
This entry was posted in

30 comments:

  1. datang menggegar di sini..:)

    ReplyDelete
  2. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  3. tinkerbell terbang sini nak gegar bel0g ni kasi pecah!!! ^^

    ReplyDelete
  4. yuhuu alya dtg nieeeeeeeee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  5. Kinos: Hehehe hai hai..baik2 gegar tu, kang roboh pecah plk..hehehhe

    ReplyDelete
  6. Gadis Melayu: Haii salam kenalan...Jom kita kasi gegarrrr!

    ReplyDelete
  7. Yana: hai dear...opsss jgn bagi pecah! kang naya Sis nak buat balik kang..hehehhee

    ReplyDelete
  8. Alya: Haii Alya..salam kenalan...thankx Alya..jom jom kita BW kasi gegarrrrr!

    ReplyDelete
  9. begegar x??? hahha..salam perkenalan.. saya blgger baru... datang dari segmen BA... sudilah ke ruangan saya k... heheh... istana biru

    ReplyDelete
  10. datang gegar sini..:)

    http://abangkacak.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  11. Permata Biru:Hehehe belum rasa gegar..jap lagi nak kasi gegar le nie..hehehhehe

    ReplyDelete
  12. Firdausi: Hai Daus...jomm kita kasi gegarrrrr!

    ReplyDelete
  13. Shuk: hehehe tadi bru nak masuk blog Syuk.jap2..nk bg gegar jap..kekekke

    ReplyDelete
  14. kasi gegar sama ini blog! ^^,

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

    ReplyDelete
  15. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  16. Monolog: haiii jom jom kita gegarrrr sana sini yokkkk!

    ReplyDelete
  17. Khai: Haii salam...thankx dtg gegar sini...jom jom kita BW kasi gegarrrrrrrrr!

    ReplyDelete
  18. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  19. kasi gegar punye!singgah n gegar balik ye..azu tunggu!
    http://azumie.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  20. Rohaizam:Patut le bergegar..abs kena goncang ni..hehehehe gegarrrrrr...

    Thankx Iejam...nnti sis dtg gegar sana pulak... :)

    ReplyDelete
  21. Azu: Haii Azu..jom jom kita gegar dan bergegar..heheh dah goyang2 gegar dah nie...hehehe :p

    ReplyDelete
  22. Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

    semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
    semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

    have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

    ReplyDelete
  23. Aneff: Haii Aneff...thankx ya! kita sama2 bg semangat utk diri sendiri terus maju berblogging...Blog menjana pendapatan sampingan..betul x???

    ok jom kita gegar samq2...yehaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  24. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  25. Haii AME: Thankx drop here...
    Good luck 4 u too Ame...kita sama2 kasi gegarrr ok!...

    Hv a nice day to you too Ame!

    ReplyDelete
  26. Salam Gegar Dari Rakan Sebaya BA.

    Jemput untuk bersama blogger lain:
    KAMI BLOGGER,KAMI SAYANG MALAYSIA

    Terima kasih.
    Ikhlas dari pemilik blog
    BANGKU KOSONG
    Sebuah Penceritaan Suku Abad. Sebuah Blog Yang Dibenarkan COPY PASTE!

    ReplyDelete
  27. 1152th follower datang singgah sini =)

    jom lawat Sarang Jerung:
    Sarang Jerung

    dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
    Sarang Jerung on Facebook

    ReplyDelete
  28. Hasrul Hassan: Thankx sudi sggh sini bg gegarrrrr..heheheh

    Wawawa promote nampak..kita suka blog yg boleh C&P..muahahahahaha tp kita backlink ok! he he he serangggggggggggggg!

    ReplyDelete
  29. Jerung Gergasi: Mak aii nama...takut kita..silap2 kang kena 'ngap' hahahahaha..

    Jom jom kita kasi gegarrrr ok....

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com