Wednesday, July 13, 2011

Hepi Besday adikku Julie.

Assalamualaikum wbt...

Hepi Besday Julie..!!!!!
Wahhh hari ini genaplah umur ko 21 tahun yek..kunci kebebesan untuk berKAHWIN dah dekat..hahahahahaha..
Marlia Bt Md Noor..adik Lin yang bongsu dalam 5 orang adik beradik tapi yang seorang dah meninggal, tinggal kami 4 beradik aje...semuanya perempuan..he he he dan tinggal dia saja perempuan yang belum kahwin...opsss tapi dah bertunang..kekekeke
Adik yang sorang ni memang tak banyak cakap sikit, nak kata pendiam tak juga, kepohhh jugak...cuma dia suka memerhati, alaa2 rock kapak le katakan, mana nak tunjuk jiwanggg..hahahahaha
Dalam ramai2 adik beradik dialah yang tinggal dengan Mak buat masa ni, rasanya akan bersama Mak sampai kahwin jugak kot, yang lain masing2 dah ikut suami, jadi Julie ni lah yang akan menjaga Mak dan tolong tengok2kan mak, itu kita adik beradik dah buat perjanjian..hehehe..
Tapi tidak le semestinya Lin dan adik2 yang lain lepas tangan, cuma yang tukang hantar report kesihatan Mak, si Julie ni le..hahahahah *kan dah kata dia ni kepohh! kira ala2 wartawan le..hahahaha


Apa-apa pun Along ucapkan Selamat Hari Jadi dan Along doakan moga di panjangkan umur, dimurahkan rezki, di limpahkan rahmat & hidayah dariNya, kekal bahagia dunia & akhirat..Aminn....
Pstt Mak dah col, suruh Along datang, Mak masak pul;ut kuning + rendang..hahahahaha
Ok2 nak bersiap2 ni nak ke rumah Mak...lalalalalalalala





P/S: Rasanya baru sebut nak makan pulut, dah Mak masak..hahahahah *macam tau2 je kata hati ku..



34 comments:

  1. happy birthday dik julie yang comel.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  2. ehh .. sama tarikh dengan hari lahir saya la. Happy birthday !

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  3. Happy B'day dek Julie..
    Kita owg2 Cancer heheh :)

    ReplyDelete
  4. hepi besday utk adik Julie..semoga diberi kesihatan yang baik,dilimpahkan rezeki yang halal..bahagia bersama yg tersayang..
    ;0 cantik adik sis ni..mcm sis...

    ReplyDelete
  5. IEB: Amin..terima kasih ya.. :)

    ReplyDelete
  6. Anastasyea: Oh Ya? wah2 Hepi Besday 2 u too... :)
    Ada kek tak..nak dtg jap lagi...kekeke

    ReplyDelete
  7. Oh Oeya: Heheheh...Terima kasih ya...Kita Scorpio..kekekeke

    ReplyDelete
  8. Nazuha: Terima kasih N...Aminnn..
    Kakak dia x secantik adiknya...syukur alhamdulilah....

    ReplyDelete
  9. sis...kecantikan sitiap org berbeza beza...sis tetap cantik di mata en sabar.... :)

    ReplyDelete
  10. Nazuha: Terima kasih....dan N cantik di mata Shaizhar.... :)

    ReplyDelete
  11. diazepam and dosage buying diazepam online legal - diazepam 10 mg n2

    ReplyDelete
  12. ambien sale ambien 10 mg safe - ambien what does it look like

    ReplyDelete
  13. buy xanax 1mg buy xanax online real - xanax side effects on fetus

    ReplyDelete
  14. no prescription xanax xanax effects bodybuilding - order xanax online europe

    ReplyDelete
  15. buy diazepam where to buy valium usa - diazepam urinary incontinence

    ReplyDelete
  16. buy zolpidem online buy ambien online overnight - ambien side effects bad taste mouth

    ReplyDelete
  17. buy ativan price for lorazepam 1mg - cheap ativan

    ReplyDelete
  18. buy diazepam online diazepam dose half-life - buy valium usa delivery

    ReplyDelete
  19. buy diazepam diazepam high alert drug - diazepam what dosage

    ReplyDelete
  20. how to buy xanax online xanax 10 mg side effects - xanax effects and dosage

    ReplyDelete
  21. ativan price ativan withdrawal with diazepam - ativan 1mg dosage

    ReplyDelete
  22. xanax anxiety xanax drug dogs - xanax bars vs blue footballs

    ReplyDelete
  23. lorazepam 1mg buy ativan online mastercard - ativan uses for

    ReplyDelete
  24. discount ativan ativan good alcohol withdrawal - signs of ativan addiction

    ReplyDelete
  25. valium for sale valium severe depression - 5mg valium to xanax

    ReplyDelete
  26. buy valium online generic valium vs brand - valium drug reactions

    ReplyDelete
  27. soma pain generic for sumatriptan - carisoprodol 350 mg 2410

    ReplyDelete
  28. valium depression buying valium online safe - there generic valium

    ReplyDelete
  29. buying ambien online taking 3 ambien cr - ambien withdrawal 10 mg

    ReplyDelete
  30. soma muscle relaxant carisoprodol msds - soma carisoprodol dosage

    ReplyDelete
  31. ambien sleep medication ambien side effects ear ringing - ambien side effects kidney

    ReplyDelete
  32. cheap generic soma medication called soma - soma drug screening urine

    ReplyDelete
  33. xanax buy non generic xanax - xanax side effects .5mg

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..