Monday, July 18, 2011

HotDog Kembang Kecut!!

Assalamualaikum wbt...

Nak gelak pun ada, senyum2 kambing pun ada, ntah kenapa le jadi begini rupa, hodoh!
Pagi ni disebabkan anak Lin,Amat tak bersekolah, dan tinggal berdua je dengan dia pagi ni, so balik dari mengayuh, Lin buat sarapan ala2 simple je untuk dia, lagipun Lin balik tadi pun dia masih tido lagi, so keluarkan la hotdog yang ada dalam peti tu sambil sidai baju...
Siap semua kerja, mulalah nak goreng, Amat pun dah bangun, tapi nak jadikan cerita, tengah2 goreng tu, sambil buat air, tiba2 meletup2 dalam kuali tu, laaa kenapa pulak tu, sekali tengok, lama makin lama, hotdog yang digoreng tu pecah belah dan tersengih macam kerang! hahahahahah adeiii gelak sorang2 aku kat dapo tadi...
Agaknya sebab belum cukup cair ke? belum cukup lembik ke? tapi selalunya tak pulak jadi macam ni..ermmmm pelik bebeno rupanya...*terus tengok brand nya...:p


Haaa cer tengok cer tengok, kannn dia jadi pecah2 gitu, meletop! nasib tak kena tempias minyak kat muka ku yang comei ni...hahahahahah


Tapiiiiiiiii...bila dah di angkat dan di toskan minyaknya, ermmm lor jadi kecut pulak! erkkkkk
Ishhh lagi gelak besar aku kat dapo tadi, dengan si Amat sekali gelak! hahahaaaaaaaaaaaaa...
Terus di namakan dia 'hotdog kembang kecut!'..kakakakakakh
Ermm nape ek? ada sesiapa yang tau kenapa jadi gitu??? ermmmm




P/S: Kembang ke kecut ke, masuk mulut kembongg terussssss! hahahahahaha



8 comments:

  1. semakin kiut miut sosej tu jadinya, hahaha

    ReplyDelete
  2. macam pelik pulak tengok sosej tu. hahah

    ReplyDelete
  3. sib baik berdua ajer..
    klu kita ade sure tmbh sorang dok bedekah-bedekah-bedekah-bedekah :D

    ReplyDelete
  4. Sari Yusa: hahaha tau xpe..kontot!

    ReplyDelete
  5. Nadia: memang pelik....pelik tp benarrr :)

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: hahahaha adeii mmg tadi gelak sowang2 je kt dapo..kakakakakah

    ReplyDelete
  7. ha ha ha ha... (janji komen)

    ReplyDelete
  8. Shaizhar: eee sabo je ler..ko gelak apsal???? hahahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com