Jom Makan Durian @JB,Link-2

7/13/2011 06:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Joomm joomm kita pi makan durian, boleh makan puas2 hingga kenyang!..
Sapa yang 'hantu' durian memang sesuai le join ini makan2 durian, sebabnya bayar hanya rm15, pastu makan le ko kenyang2..hahahahaha...
Ni pun Lin dapat gambar dan info ni dari kawan di FB tu, maklum le sekarang ni walaupun time musim panas ni, tapi durian sana sini duduk menjual, ada yang murah ada yang mahal, salah pilih, dapat le yang dah di tebuk tupai..he he he. Nak yang baik bayar le mahal, nak yang murah, beli le yang longgok..hik hik hik..

Cerita lanjut di SINI.

Lin? ermmm rasanya akan muncul kot muka aku kat sana tu..aku lah salah seorang 'hantu' duriannya...hahahahaha 
Bila nak pi? arghhh mana boleh kasi tau, nanti kowang terjah tangkap gambo curi aku masa makan durian pulak, hahahahahah terus ilang selera aku!!! lalalalalalala
Takpe2 nanti kowang stanby le dengan camera yang canggih2 kat sana, rasanya mesti ada yang duk tercekik bijik durian..hahahaha sebab gelojoh! pastu penuh le dalam Jusco tu memalam sebabnya panas nak kena cari aircond! hahahahaaaaaaaaaaaaaa....
Memang hebat penangan si 'Raja Buah' ni kannn??




P/S: Kata hati si pemilik durian: Lu olang makan manyak2 maaa, kalau sakit potong kaki, lu tanggung sendili maaaaaaaa....sendili mai ingat maaaa... :p


You Might Also Like

4 Comments

  1. jommmmmmmmmmmmm.......

    ayu tunggu 18 hb 7..
    lepas en zalie ambil darah kat HSI..
    lepas tu.. berani nak makan..hehhehehehehe

    ReplyDelete
  2. Ayu: Joommmmmmm...
    O nak amik darah ye? en Zalie kena pantang sekejap..pastu klu ok baru boleh 'bedal' he he he he

    ReplyDelete
  3. taQ saBau naQ g mLantaQ deRian neh deNgaN keNgkaWaN...dh la dOk kt umaH cOmp xdPat mKan buaH paLing seDap neh cZ hOuse maTe aNti duRian..sDeyh...sOb..sOb..nSeb bek N uNtuNg gLer la dOk dKaT dGn geLaNg paTah..niCe~~

    ReplyDelete
  4. Anathira: hehehe ye ye jommm...
    alahai ruginya sapa tu yg x makan derian kan? tp xpe..nnti Ana pi serbu je kat sana..mkn puas2 pastu sendawa depan kawan tu..kakakakah..

    Thankx Ana.. :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com