Lega rasanyaaa....

7/17/2011 01:41:00 PM

Assalamualaikum wbt....

Phewww lega rasanya bila dah tiba hari Ahad..hehehehe
Kenapa? sebabnya hari ini anak Lin,Ridzuan balik dari perkhemahan sekolah...mood tu ada happy senyum sampai telinga...tapi belum lagi lega sepenuhnya selagi belum nampak dia betul2 selamat sampai depan mata...
Ermm tak kira le kalau ada yang kata aku ni terlalu kongkong ke, ngada2 ke, emo ke, yang penting aku sebagai Ibu ada sifat terlalu berhati2 dan bimbang atas keselamatn anak sendiri, lain orang lain la perasaannya ye...
Ibu mana yang boleh diam dan tak bimbang dengan keselamatan anak sendiri kan? mau tak duduk diam asyik tengok jam dan waktu, rasa lambat sangat masa berlalu...bukan tak percaya pada bawah jagaan cikgu2 tapi kalau dah namanya anak, sikit tak banyak mesti risau..kan kan cuma cara nak tunjuk kerisauan tu je lain, macam Lin ada blog dan FB , so ada gak tempat nak luahkan dan dapat juga nasihat dan tips dari kawan2 untuk sejukkan hati ni sikit..kan kan kan..


Insya'allah takde aral melintang, mungkin dalam jam 5pm lebih Amat dan rakan2nya yang lain akan selamat sampai kat sekolah nanti..Kowang doakan moga mereka semua selamat hendaknya ye..Aminnnn...
I miss u dude muahhhhhh ^.^




P/S: Yang paling bestnya, hari ni mau pergi 'kebun' makan durian, longan, rambutan, manggis, boleh makan puas2, gelojoh?? maklum le tumpang kebun owang..he he he..


You Might Also Like

6 Comments

  1. wekkk

    skng suda jels


    nk makan jugakkkk

    ReplyDelete
  2. Iffah: hahahaha....meh meh sini meh...Sis belanja *dh tumpang kebun owang lg mau belanja! hahahahaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah..
    lega ayu membaca entry ini..
    maknanya amat dalam perjalanan pulang ya??

    moga selamat perjalanan amat dan kawan2 1 bas.

    kak.......
    cuba jgn buat daku jeles!!!!!
    nak durian gak

    ReplyDelete
  4. Ayu: alhamdulilah dah selamat sampai Ayu....
    Syukur kerisauan dah tamat dah..he he he he

    jelessssss?? hahahah meh ar sini...kita serang dusun! hahahaha

    ReplyDelete
  5. kuak lentanggg?!

    nmpak tiakkk!!

    camni rupanya Sis Lin legaaa ahakss!!

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: hahaha..adeiiii lawak tau! ketiak xde bulusss ok! hahahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com