Pic Quotation Contest.

7/26/2011 08:31:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Yeahhh dalam perjalanan ke KL haritu dapat bukak FB, sekali terbaca kat wall tu, Lin menang contest madah bergambar..yessss! walaupun undian LIKE tak banyak dan hampir putus asa untuk mencuba, akhirnya tak sangka pulak dapat hadiah dari admin tu..thankx Aida Rabbaniyin.
Sebab tu le kowang kalau ikut status Lin kat FB tu semuanya banyak madah2 belaka, tentang persahabatn, cinta, family, kehidupan dan juga alam, saja nak uji mana yang orang lebih suka kalau madah di kaitkan, bukannya ada kena mengena dengan sesiapa, tak tahu la pulak kalau ada yang terasa..sori ek..:p
Tapi kebanyakkan Lin copy paste dari admin tu sendiri, page dia banyak koleksi ayat2, kata2 dan madah2 ringkas yang ada masa tu buat kita terasa dan secara automatik orang lain pulak yang terasa, dasyat sungguh kan kalau bermain dengan kata2..tapi buat apa nak terasa kalau takde apa2..erkkkkkkk ermmm


Dan inilah dia yang dapat Lin reka dan ciptakan madah yang berdasarkan gambar tu, hehehe. JIwang tak aku? hahahahaha..

Image dan sumber Lin C&P dari admin..:)


Tiga pemenang utama ialah :-
1) رﯾﺩﻩ ﺣﺲﻥ
2)
Nana Daniella
3) Affira Mastika
*ADMIN CHOICE - Sis Lin

Tahniah kpd pemenang & kpd semua peserta yg sudi meluangkan masa menyertai contest kami. Kami di AidaRabbaniyin - Online Gallery sgt2 menghargai sokongan anda yg menyokong secara lgsung atupun tidak. Terima kasih ya! ^_^


Terima kasih buat semua yang undi LIKE pic by Sis Lin tu yek.. :)




P/S: Dan lepas ni nak tunggu hadiah contestnya pulak..lalalalalaa best! 1st time try 1st time dapat pulak..hehehe, lepas ni aku tunggu jawaban mengarang madah untuk contest Dr.Hj Fadzilah Kamsah...hehehehe
Kira jiwang juga aku ni ek..muahahahahhaa


3 Comments

  1. Tahniah sebab menang.

    semoga akan terus berjaya di lain masa dan ketika.

    ReplyDelete
  2. Shaizhar: Terima kasih Shai...aku nak uji bakat aku je..bermain dengan kata2..tp ada masa termakan diri sendiri plk..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. :p sapa suruh 'makan diri sendiri' org suruh makan nasi la.. he he he

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com