Pizza datang lagi.

7/27/2011 04:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Yummmyyy bila dapat je sms dari Azie Bakery yang dia nak bayar hutang buat pizza untuk Geng setaman, cepat2 balas kata nak 2 kotak, sekotak rm18, kalau beli sekotak rasanya tak cukup, so Lin beli 2 kotak, puas makan.
Mula2 ingatkan taknak amik tengah hari, nak amik petang aja, sebab last minit anak Lin,Naz kata ada kelas, kesian pulak nanti dia makan dah sejuk, tapi Yana dengan Amat sibuk nak jugak, ermmm akhirnya col Azie amik tengah hari tadi..eeeeee


Erkk..kenapa pulak gambo ni tertonggeng pulak ek? ermm apa2 aje le, janji nampak pizzanya..lalalalala
Alhamdulilah dah selesai pun pizzanya..hehehehehe..Ermm lamanya tak menbaking ni sejak oven ku rosakk!


Apam dot dot dot, yang ni beli semalam, Azie jual untuk makan2 Geng Setaman sapa yang nak, beli rm10 - 50bijik, sekali makan 'ngap' licinnnnnnnnnn. Ini aje yang anak2 tinggalkan untuk Mak dia..huhuhuhu...Jadi le dari tak dapat rasa..
Kowang kalau nak order boleh terus col atau lawati blog Azie di SINI yek, macam2 ada.. :)




P/S: Ni kalau nampak time bulan pose..adeiii ngencesss tak sudah2..huhuhuhu


17 Comments

  1. Pizza x baik utk kesihataan..

    kata diet? ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Shaizhar: wawawa...mimpi ke aku bila nampak ko komen! hahahahahaa

    ReplyDelete
  3. CMG morning pizza..

    Lin evening pizza..

    Hari Pizza Sekeluarga :)

    ReplyDelete
  4. Oh Oeya: Hahaha tp kita punya order punya..
    CMG punya buatan sendiri..heheheheh

    Malam kang apa ek??? :p

    ReplyDelete
  5. Gulai Pucuk Ubi Dengan Kerang hik3..

    Ye bezanya 'order'..

    Alaa tak kesah.. kita pon selalu wat keje tu kui3..

    pssstt!! diam2.. jgn bagitau orang :D

    ReplyDelete
  6. Salam kenal,

    Singgah sini dan follow, happy blogging..jemput ke blog saya ye..hrmm sedap saya dah lame x makan pizza..

    ReplyDelete
  7. wah..apam tu siap kaler kaler lagik...bebudak suka tu...

    ReplyDelete
  8. Oh Oeya: Biasanya kan, yg order tu le sedapkannnnn? hahahahaha

    bt sendiri tak sedap..kekeke

    ReplyDelete
  9. Amy Syaquena: Salam kenal jugak..thankx Amy...

    Sis pun makan pizza ni sbb kawan yg jual, tu beli sampai 2..hehehehe

    ReplyDelete
  10. PuteraDuyong: Yep..anak2 suka sedappp..rajin x rajin je buatnya...kita ni tak rajin bukan malas yek..heheheheh

    ReplyDelete
  11. sis..
    sajer tau bikin ayu ngences singgah kat sini lepas jogging..

    aDOI....

    ReplyDelete
  12. Ayu: wahhh gi jogging ke BW ke? hahahha
    ngences tu ada leleh air liur x? hehehehehe

    ReplyDelete
  13. Aku nak masuk nama dalam list top 19 commenters.. rasanya belum cukup 24 kot!

    ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  14. Shaizhar: hahaha ptut le..Retna dah motong si Kasawari dah tu..kekekekke

    cuba komen dan komen lagi...

    ReplyDelete
  15. IEB: Yup mmg menggodakan..makan tanpa was-was..hehehhe

    ReplyDelete
  16. kasawari dah 'pencen' berblog... ha ha ha. x pe nanti aku nak 'potong' AKO lak.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com