Saya nak pergi holiday! Byeee

7/28/2011 10:00:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Bulan ni banyak betul jalan2 makan angin, perut pun naik kembung tapi poket teeeeet cukup2 makan aje, kang kalau kata takde duit, membohonggg je kan..tapi walaupun cuti dekat2 dalam Malaysia ni pun, alhamdulilah jadilah kan, dapat juga merehatkan diri sambil jalan2 mengeratkan lagi hubungan family. 
*Tq buat sponsor cuti2 kali ni..
Apa2 pun just nak bagitau, selama 5 hari bermula esok, Lin dan family akan bercuti ke ______ dan ______, so kalau takde update dan balas komen tu maknanya takde le tuan rumah ni. 
Bertolak jam berapa esok Lin tak comfirm lagi, mungkin pagi, tengah hari, petang atau malam, ikut mr.hubby camna la, Lin tak kisah, baju2 dah siap dah kemas, tinggal masuk dalam bag aje..janji jangan 'terlepas' itu sudahhhhhhhh! :p
Ye laaaa selagi ada online kat Fb dan juga balas komen kat blog ni..maknanya belum pergi la Lin ni...cuma nak bagitau je dulu adeiiiiiiii 

Image search dari en.google

Plan last minit, kena pulak nak puasa, jadi pertama kali ni menyambut puasa di tempat orang, jauh pulak tu, alaaaa mana2 pun sama juga kan, janji 'niat' puasa tak lupa baca..hehehehehe
Ok lah, jemput2 la datang sini ye masa Lin takde ni, Lin dah sediakan AUTOupdate selama 3 hari buat kowang semua sempena puasa ni, komen aje la, nanti ada free wi-fi ke, Lin balas dan online ok.. :)





P/S: Apa nak GA? Hahahaha takde budget lorrrrrr :p


You Might Also Like

10 Orang Komen

  1. macam jauh je bunyi nya holiday ko tuh :p ni yg x sabar nak tgu ko balik nih heehe

    ReplyDelete
  2. ehem..

    ehem..

    satu komen :)

    kira masyukk ranking hik3

    ReplyDelete
  3. uhukkk..

    uhukkk..

    dua komen :)

    kira masyukk ranking hik3

    ReplyDelete
  4. ngeee..

    ngeee..

    tiga komen :)

    kira masyukk ranking hik3

    ReplyDelete
  5. hukkk alohhh..

    hukkk alohhh..

    empat komen :)

    kira masyukk ranking hik3

    ReplyDelete
  6. sabo je ler Lin :D

    Selamat ber'holiday' Lin.. ngalahkan owg keje je nk holiday kui3

    Selamat berjalan-jalan Lin..

    ReplyDelete
  7. Retna: Hehehe nanti dah sampai aku sms ko ok..hehehehe

    jgn lupa 6hb tu nanti... :)

    ReplyDelete
  8. Oh Oeya: Hahaha sabo je ler..berapa banyak komen daaaaaaaaaaa... :p

    ReplyDelete
  9. Bet rankinggg tuuuuuu kui3

    Sesukerrr jer Lin heheh..

    Kita kawan-kawan.. jangan lawan-lawan.. ;)

    ReplyDelete
  10. oo... mesti gie holiday 'kg melayu'

    umh mak kau. ha ha ha..

    apa pun selamat pergi dan selamat kembali

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.