Monday, July 18, 2011

Semangat Perkhemahan.

Assalamualaikum wbt...

Selamat berhari raya Isnin ye kawan2 semua..hehehe mesti kowang 'blues gang Monday' kan..bagi yang bekerja, selamat bekerja, bagi yang bersekolah, selamat bersekolah tapi anak Lin,Amat tak sekolah, letih masih tak hilang lagi balik dari perkhemahan sekolah 3D 2N tu, ni pagi2 dah janji nak urutkan badan dia...siannn..
Tapi semangat dia tu masih ada, bangun dari tido, asyik cerita pasal kat sana je, macam2 yang dia cerita, begini la, begitu lah, seronok mendengarnya, tergelak kecil bila ada cerita kelakar yang di ceritakan, ermmm biasalah anak2 kan, bila dapat lepas bersama kawan2 mesti ada saja cerita yang nak dibualkan, macam kita2 ni juga, tapi mak2 nya tak habis2 bergossip je..hahahahahaha
Jom2 layan aksi semangat anak Lin,Amat sewaktu sebelum bertolak ke sana, sebab dia tak bawak camera, so takde la aksi aktiviti di sana, tunggu cikgu dia upload gambo je le..he he he


PEACE no WAR..he he he *tang baldi tu tak boleh tahan..hahahaaaaaaaaaa


Aksi jangan pandang belakang, pandang bag saja yek!...Penuh 1 bag, macam nak pergi sebulan!


Senyuman manis Amat sambil berkata ' Mak jangan risau ok! Amat tau lah jaga diri'..huhuhuhuhu


Melangkah penuh semangat dan keberanian..hehehehe "Amat..jaga diri ye Mat' .huhuhuhu


Haa lihat lihat, bila dah jumpa kawan2, Mak dia ni, dia buat tak pandang je..huhuhuhu..


I likeee...balik dari Kem tu, 3 bas yang sampai tu, semua anak2 berpakaian serba PEPEL turun you know!...hahaha sejuk mata memandang..hahahaa
Alhamdulilah semua berjalan baik dan anak2 semua selamat pulang, kerisauan ibubapa masing2 terubat bila nampak anak masing2 selamat sampai dengan selamatnya.,...
Terima kasih Cikgu2 yang penuh tanggungjawab menjaga dan mengatur semuanya untuk kebaikan anak2 semua....Tahniah!




P/S: Entri ni autoupdate: Sebabnya pagi esok nak gi mengayuh basikal..hehehehehe. Dapat 2 round pun jadi ler..hehehehe :p

6 comments:

  1. smg kem motivasi ni menjadi pemangkin kpd kejayaan upsr ank lin..

    ReplyDelete
  2. Pn.Sheila: Ye...sbb tu saya sebagai Ibu bg semangat dan sokongan bt dia bila ada xtvt seperti nie...

    risau dn bimbang tu saya tolak tepi utk bg dia semangat dlm kejayaan dia..huhuhuhu

    THankx Pn.Sheila.. :)

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Peaceeeee...kekekekeke

    ReplyDelete
  4. jom.. jom amat lepas ini berkhemah 'dlm bendang' = sawah padi di aloq setaq, kedah. saya mau culik anak awak boleh?

    ReplyDelete
  5. Shaizhar: Hahahah boleh amik le..tp kt kaco honeymoon awak plk..hahahahhaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..