Breaking

Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat,boleh ?

Assalamualaikum wbt...

Dari duduk malam2 ni takde buat apa, dan tak tahu nak update apa, nasib juga ada segmen BA ni..hehehe janji blog aku update..lalalalaal
Kan kan kan ..biarpun entry pendek tapi penuh dengan isi...kakakakakah..*jeling sama itu orang*
Ok2 jom kita tengok segmen apa kali ni via Ben Ashaari...


Nak join ? Buat satu entri ..
  1. Letak header BEN ASHAARI blog: SIAP!
  2. Tajuk : Singgah blog aku sat,boleh ?. dan linkkan ke entri ini: SIAP!
  3. Tulis apa apa saja korang nak tulis.. kalau takde , biar je..: SIAP!
  4. Siap ? tinggalkan link kat ruangan komen ini .. tu jer ..: SIAP!

Image dari en.google..

Ermm nak cari buku novel ni la..ermm agak2 ada jual lagi ke tak yek?



P/S: Pejam pelik pejam pelik..esok dah hari Isnin...aduhhhhhhhh cepatnya masa berlalu...hu hu hu


With Love

8 comments:

  1. Salam...

    Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

    Salam perkenalan...


    Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

    Nice Header...

    -Adios-

    ReplyDelete
  2. Khai: Thank sudi sunggah sat sini yek...nnti kita singgah sat blog Khai yek...
    Jom jom kita kasi gegarr jugak..he he he

    ReplyDelete
  3. ade lagi lahhh! pi carik! ahahaha~

    ReplyDelete
  4. Sunah: ye ye hujung minggu ni nak pi cari..tak tahan ayat2 ko tulis tu Sunah..huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. salam ziarah.. :)

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

    ReplyDelete
  6. Monolog: hehehe singgah sat nooooo..jap!

    ReplyDelete
  7. haaaaaaaaaaaa!!semput!!
    sampai pun gak kat blOg nie~
    hehe
    salam perkenalan n fOllow ;)

    ReplyDelete
  8. Cik Bell: hahaha hai Cik Bell...
    semput jauh berjalan ke? hehehe

    Thankx Bell sggh sini..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..