Terima kasih Sunah.

Assalamualaikum wbt..

Hehehe mesti kowang terkejut masuk blog Lin kan? *ada ke? :p , sebab kali ni betul2 pepel dan berwajah baru sikit, dari segi layout dan juga header..Yang layout tu still pakai yang lama hasil dari diubah suai oleh Fadzlikhan, lama sudah kisahnya, dulu2 waktu mula buat blog, dialah yang buat layout Lin, ntah mana la dia pegi..banyak kenangan dalam layout ni..huhuhu

Dan keduanya header tu, oleh kerana nak pakai layout ni, kena tukar header dia, sebab header lama tu tak boleh ngam, pulak tu header ni besar, yang layout ni dah sedia ada headerrnya, cuma masa tu Lin tak pakai tudung, so gambo dalam header tu, tentu le tak tutup aurat..hehehehe

Nasib baik Sunah sudi tolong Lin create header tu..hehehe, walaupun simple tapi Lin suka, lagi2 wajah dalam bunga tu..hehehe..Thankx Sunah, dan tak lupa buat KB (Kepala Bergetar) dia juga dah banyak tolong Lin buat header lama tu, Lin still simpan lagi semua tau, nanti bila2 dah boring boleh tukar semula..hehehehe..


Suka sesangat header baru ni,...Thankx Sunah.dot.com


Dan yang ni header lama hasil dari KB..*akan datang kalau dah jemu, boleh guna pakai balik ni..hehehe




P?S: Banyak lagi nak kena edit ni, tunggu eh, wajh baru ni belum sepenuhnya siap..huhuhu sebab tu malas nak tukar, banyak kena edit ler..huhuhu


12 comments:

  1. serious dua2 header nie cantik....

    ReplyDelete
  2. cntik

    bestnye la akak

    baik nye sunah

    ReplyDelete
  3. sis,yg pasti trademark purple tu xleh tinggal..mmg cam..heheh

    ReplyDelete
  4. simple n nice.... :) kira 'umah' baru sempena nak menyambut ramadhan ni sis...

    ReplyDelete
  5. Ku Azhar: Thankx Ku..jenuh nak edit2 bila dh tukar layout nie..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Iffah: Hehehe tu la, baik Sunag nak buatkan, sebab header tu besar..kekekeke :)
    Thankx Iffah..

    ReplyDelete
  7. Azila: Yup..yg penting pepel tetap ado..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Mamamya: Thankx Mama, yup ni rumah baru nak sambut Ramdhan dan raya utk tahun nie...hehehehe

    ReplyDelete
  9. peewiiiitttt~ canteknyaaaaaaaaaaaa... hahahahah~

    ReplyDelete
  10. Sunah: hehe cantikkannn..pandai Sunah match color..sangat sesuwaiiiiiiii :)

    Thankx Sunah.. :)

    ReplyDelete
  11. lebih ringgan skrg kot rasanya. ke sebab puan di sana tue 'berat' ha ha ha.

    x de kaitan... shj je.

    apa pun aku lebih suka banner yg sebelum ini (pendapat ikhlas)

    ReplyDelete
  12. Shaizhar: Hehehe ringan sbb aku dh kurus kot..hahahaha

    Shai..ni nak raya rumah bru..nnti tggu raya haji..tukar balik semula..hehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..