Wordless Wednesday #3: Shopping.

7/27/2011 08:00:00 AM

Assalamualaikum wbt...

Wordless Wednesday #3 : Shopping.
Klik gambar untuk image besar.






P/S: Tak sabar nak puasa nak soping raya..ahakkkkkkzzzz..


You Might Also Like

18 Comments

  1. Bestnye kl dapat shoping kat KL...nak2 terjah kat kedai tudung dan baju...

    ReplyDelete
  2. jgn luper ur baju lum disettlekan ;P huhu...

    ReplyDelete
  3. Erienz: Memang best..tp kena bwk byk $$$ ler..klu x nganga mcm Sis hrtu..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Nik Nurehan: Sori lambat..hehehe nanti Lin bgtau Ann ok..:)

    ReplyDelete
  5. jom shopping baju raya.. hehhehehhehe

    ReplyDelete
  6. IEB: Jommm jomm...kita gi Mesjid India jek..kekekeke

    ReplyDelete
  7. fuhhh,tak sabau nak shopping ghaye :D

    ReplyDelete
  8. Lina: hehehe ye ye soping raya dah dekat..kekekeke

    ReplyDelete
  9. Meaw: Tahun ni mesti banyak fesyen dan trend baru kan... :)

    ReplyDelete
  10. wah
    shopping sakan nih
    hohohoho

    ReplyDelete
  11. Hans: heheh tu belum soping bru survey jek..kekekeke :p

    ReplyDelete
  12. Shalina: hehehe kannnnnnn...pose dah datang, raya dah dekat, maknanya semua baruuuuuuuu hehehehehe

    ReplyDelete
  13. Bwk duit seguni bru 'rasa' :D

    ReplyDelete
  14. Oh Oeya: Haaaa tau xpee....takpe mula2 pandang2..pastu pegang2..pastu baru BELI..! hahahahaha

    ReplyDelete
  15. s & n gie shopping raya part 1 hari sabtu ni. he he he.

    ReplyDelete
  16. Shaizhar: wahh mesti byk bende nak dibelikannn :)

    hepi soping Shai..:)

    ReplyDelete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com