Wednesday, July 20, 2011

9 comments:

  1. kak........
    awat amat tak pandang kamera...
    dia tak syer apa2 ttg kem tempohari atau, ayu terlepas pandang entry itu?

    ReplyDelete
  2. CR Ayu: ishhh Amat kan mana suka bergambo Ayu..huhuhu tu pun gambo curi! hahahahaha...

    Macam2 cerita dia cerita Ayu..cuma sis ni tak reti nak buat cerita kat blog ni...sis cuma cerita aksi dia je sebelum pergi tu..kekekekek

    budak2 klu dh pergi tmpt lain dr yg lain, mulut dia x habis2 cakap 'best best best!'..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. betul2...sedap minum xtoleh kiri kanan dah

    ReplyDelete
  4. Qaseh: betul..hari panas ni, minum cendol, tak toleh kanan kiri tau!

    ReplyDelete
  5. Fyna: syukur alhamdulilah....

    ReplyDelete
  6. Amat HOTTT!! :D

    Word PANAS! tu wat i hampir terpesong kui3..

    ReplyDelete
  7. Oh Oeya: Hahahaha HOT panass ler...hahaha adeii kalau HOT tang tu, tak boleh masuk sini, nanti kena hack! hahahaha

    ReplyDelete
  8. nak cari cendol.. nak cari cendol...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com