Wordless Wednesday#2: Puasa.

7/20/2011 08:37:00 PM

Assalamualaikum wbt...

Kalau dah nampak itu takwim jadual berbuka dan Imsak, maknanya dah dekat mau PUASA, bila dah puasa maknanya tak boleh MAKAN, kalau tak boleh makan, maknanya aku boleh jadi KURUS..! ha ha ha
Tapi kalaulah waktu berbuka tu tak GELOJOH! hahahahaha


Hamya mampu berdoa..'Moga dipanjangkan usia dan sihat tubuh badan untuk menjalani Ramadhan'..Aminnn




P/S: Arghhh kain baju raya belum beli ni, mana kedai mau jahit lagi nie??????


You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. selamat nyambut ramadhan...
    tak sabar nak berbuka ngan ko nih..!!

    Eh eh, ok ke sumbat reramai kat umah ko 6 ogos nih? :p

    ReplyDelete
  2. Retna: Sama2 awak..kita pun mcm biasa tak sabar nk buka pose dgn awak dan ramai2..bestnyaaa...tp belum ada bunga api lor..huhuhuhu...

    Ok le..alaa mcm x biasa plk..tido ala2 sardin je ok kan...sana boleh tido..sini boleh..tak muat dlm toilet pun ada..hahahahhaha

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Aminn..sama2 la kita berdoa yek.. :)

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.