Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday#2: Puasa.

Assalamualaikum wbt...

Kalau dah nampak itu takwim jadual berbuka dan Imsak, maknanya dah dekat mau PUASA, bila dah puasa maknanya tak boleh MAKAN, kalau tak boleh makan, maknanya aku boleh jadi KURUS..! ha ha ha
Tapi kalaulah waktu berbuka tu tak GELOJOH! hahahahaha


Hamya mampu berdoa..'Moga dipanjangkan usia dan sihat tubuh badan untuk menjalani Ramadhan'..Aminnn




P/S: Arghhh kain baju raya belum beli ni, mana kedai mau jahit lagi nie??????


4 comments:

  1. selamat nyambut ramadhan...
    tak sabar nak berbuka ngan ko nih..!!

    Eh eh, ok ke sumbat reramai kat umah ko 6 ogos nih? :p

    ReplyDelete
  2. Retna: Sama2 awak..kita pun mcm biasa tak sabar nk buka pose dgn awak dan ramai2..bestnyaaa...tp belum ada bunga api lor..huhuhuhu...

    Ok le..alaa mcm x biasa plk..tido ala2 sardin je ok kan...sana boleh tido..sini boleh..tak muat dlm toilet pun ada..hahahahhaha

    ReplyDelete
  3. Oh Oeya: Aminn..sama2 la kita berdoa yek.. :)

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com