PhotoShoot 'Geng Kamie-Part 2

Assalamualaikum wbt...

Kali ni kowang layan aja ye pulak gambo2 photoshoot seorang demi seorang yang telah dirakam oleh jurugambar kita,Izu & Sodep. Thankx buat mereka berdua yang sangat sabar dengan karenah kitakan..hehehehe.
Sorang demi sorang memasing nak bergaya dengan aksi memasing..kekekeke. *nanti kita kumpul ramai2, kita buat photoshoot paling gempak punya yek!!!!.. :) ok layannnnnnn


Aksi kami bersama. Sesangat2 suka dengan ini gambar, nampak evergreen dan klasik!


-Lin dengan aksi 'merenung masa depant'....:)


-Retna dengan aksi 'thinking of you'...:p


-Karni, Junaidi & Khayla dengan aksi 'Ku mencintai mu'....


-Shaizhar dengan aksi 'Kau milik ku'...


-Naz dengan aksi 'Jauh di mata dekat di hati'...


-Yana dengan aksi 'Aku bahagia'...


-Amat dengan aksi 'Aku adalah aku'...


-Khayla dengan aksi 'Senyum itu sedekah'..



-Sodep dengan aksi 'Siapa aku di hati mu'...


-Izu dengan aksi 'Ku berlindung pada mu'..

Memang enjoy dan seronok sangat bersama mereka, biarpun tak cukup forum tapi kami tetap kemeriahannya terasa jua dengan keletah masing2, moga persahatan ini akan kekal sampai bila2..
Kesimpulannya: Kowang memang sporting ar!!!! miss u all..muahhhhhhhhhhhhhhhhhh ^.^





P/S: Lepas ni kita photoshoot Hari Raya pulak ok..mesti bestkan!!!!


12 comments:

  1. wakakakakakak bengong laaa ko!!!!
    klakar ok ako baca deskripsi gambar ko tuh.. haha gelak sengsorang ako kat umah ni.. adhehh....

    ReplyDelete
  2. Retna: Hahahaha..kekekek ada gaya dan kena dengan kata2 tu kan..kekekekekek :p

    baik2 gelak sowang2 tu..kanggg ______ lalalaalalal

    ReplyDelete
  3. hhhahahaha paaliiing ako gelakk beso bila tengok gambarrr....

    muahhahhahaa... :-D

    ReplyDelete
  4. Retna: hahahaha apsal lak? gambar2 tu kan cantik! hahahahaaaaaaaaaaaaaaa...

    aku pun la...bila tgk balik kan..mmg 'gedik's la ekkkkkk hahahahahahaha

    ReplyDelete
  5. ahhahahhaha :-D
    aiyooooo ko gelak ako senyum,
    ako sengih, ko tawa :p

    ReplyDelete
  6. Retna: heheheh bila dah senyum mesti la ketawa, bila dah ketawa mesti nanti senyum plk..hehehehehhe

    enjoy dan best sangat2 kan!!!

    ReplyDelete
  7. :p kau milik ku ... mendalam maksudnya...

    photo shoot hari raya brp haribulan rojer awal2. al maklumlah aku kan 'busy' :p kena plan awal2.

    ReplyDelete
  8. Shaizhar: itu maksud yg tersirat dlm hati kau utk N...:)

    Ok nanti aku roger le awal2 nanti..:)

    ReplyDelete
  9. sis...i like..terutama pic my tunang...ahaks!! bila baca entry ni,saya gelak sorang2...cool and nice :)

    ReplyDelete
  10. Nazuha: hehehehe nak copy amik le N kot2 nak letak kat blog gambo tu..kekekeke :p

    ReplyDelete
  11. Sis..nak copy pastu simpan dalam hp boleh?anyway thank you... :)

    ReplyDelete
  12. Nazuha: Boleh sila aje la amiknya....:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..