Breaking

Monday, September 26, 2011

Cerita Raya AKU: Aku dan Jiya Pengembala Kambing.

Assalamualaikum wbt...

Disaat2 Syawal akhir ni, dah hujung2 tanduk ni, masih ramai lagi buat openhouse kan, sana sini jemputan makan.., jemputan kahwin pun tak kurang juga, sana sini owang kahwin, tapi jangan merungut, rezki Syawal kan, tetamu datang tu ibarat rezki buat tuan rumah...
Bagi Lin pulak tahun ni kurang sikit tetamu datang, ntah le maybe sebab tak buat openhouse kot, hurmmm tapi apa kena mengenanya kan..nak datang beraya takkan nak tunggu dijemput pulak, kata raya nak bermaafan, so pintu sentiasa terbuka untuk semua tak kira siapa, betul tak?
Dan yang bestnya kalau time raya ni dapat jumpa kenalan yang first time baru nak jumpa, dari kenalan Fb ataupun blog, excited kan, tak sangka ada yang ingat dan nak beria2 nak datang jumpa kita, siapalah kita ni, bukan blogger femes pun..hehehehehe :p

Siapa tak kenal Jiya Pengembala Kambing tu, blogger yang rata2nya semua kenal sebab dialah yang terkenal dengan design watermark bagi semua blogger, walaupun Lin dan Jiya kenal hanya berbalas komen di Fb dan blog tapi bila jumpa, kemesraan tu macam dah lama kenal..
Itulah dia namanya sahabat dunia realiti, kemesraan dan keakraban terjalin walau dalam hanya 4jam bertemu saja...
Terima kasih Jiya dan hubby kerna sudi singgah ke teratak Sis Lin ye...*nanti kita ngeteh pulak ye, banyak cite nak cite..hehehehhe




Haaa kalau kowang pelik kenapa Jiya tutup muka tu, kowang kena tanya dia sendiri ye, tu nasib baik pakai bantal, kang dia pakai topeng otomen, lagi le gelak kanggg..hahahahahahaha...
Nanti jawaban Jiya mesti 'i pemalu u' kakakakakakah :p





P/S: Suka tengok muka Jiya, manis dan ayu sangatttt orangnya, yang Lin jelesnyaa tengok kuruss badannyaaaa...huhuhuhuhu  :)


6 comments:

  1. Sis Lin, tengok jari pun dah tau Jiya ni kurus, agaknya penat mengembala kambing kot, tu yg kurus, hehehe. Jgn marah ya, Jiya. Jiya ni org JB kah??

    ReplyDelete
  2. Sari: Hehehe kann, mmg kurus orangnya, comei dan ayu, lagi satu sangat pemalu..huhuhuhu

    A'ah Sari, JIya orang Jb duduk kat Skudai sana..hehehhee

    ReplyDelete
  3. eeee gambar pertama tu skitt jek lg dah nampak muka... hakhakhak.. alaa.. kita keding cikedis mcm org tak cukup makan. kikikiki...

    jiya duduk kat jb tp bukan org jb. *sekeh paler sis lin.. hehehehe

    macehhh kak lin jemput n layan kita malam tu w/pon rasa dah tanak balik. cita pon tak habis lagi kan kan kan.. kikikiki.. lap u la..

    ReplyDelete
  4. JIya: hahaha..lupa la ko owang Sabah..hehehehhe
    Alaaa ingat td nak letak muka arnag bulu tp x reti nak edir la..hahahaha
    *bila nak masuk gambo Jiya..hehehe

    Sesama cayanggggggg ..lap u too..muahhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. nak kenal-kenal gn Jiya plk laa heheh ;)
    macam tempat temu jodoh plk blog Sis-Lin ni hik3

    ReplyDelete
  6. Oh Oeya: Nak kenal..? bolehhh nnti Sis kasitau sama Jiya..embekkkkkk...

    Dr blog la byk rakan2 alam maya yg dh Sis temu sua..alhamdulilah...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..