Thursday, September 08, 2011

Duit Raya dari Nuffnang.

Assalamualaikum wbt...

Rezki bulan raya kan, owang dah bagi, amik aje la, tapi berkat hasil usaha dan sokongan pembaca blog Lin juga ni, akhirnya dapat juga duit raya dari Nuffnang sempena bulan Syawal ni. 
Sebenarnya Lin hampir lupa yang Lin claim ads Nuff ni, tup2 semalam posmen datang hantar tengok cek dari Nuff, alhamdulilah rezkiii...
Walaupun tak banyak tiap kali Lin claim tapi kali ni cek yang ke-4 Lin terima dari Nuff, jadilah kan, ada juga hasilnya pendapatan sampingan dari buat blog ni, sikit2 lama2 jadi bukit, betul tak?
Bagi sapa2 yang belum ada rezki tu, sabar banyak2, update la selalu, ada rezki nanti akan dapat la juga nanti..buat masa ni jumlah rm terkumpul yang dah Lin dapat dari blog Lin ni setelah di kumpul dari cek 1-4 ni adalah sebanyak rm1807.37, tapi dalam masa 3 tahun Lin berblog la..huhuhu tapi duitnya habis sudah! kekeke tak banyak mana tapi syukur sesangat, rezki juga tu kan... So sapa yang belum masukkan ads Nuffnang tu, sila sila, esok2 kalau dah femes kowang tukar ads lain le pulak yek, kalau nak..hehehehehehe
Thankx Nuffnang..


Terima kasih buat semua pembaca blog Bisikan Hati , tanpa mu siapalah nak baca penulisan Lin ni kan..huhuhuh i love u muahhhhhhhhh :)




P/S: Tak suka dapat cek ni la, transfer je masuk bank terus kena potong insuran aku!!!! tak sempat nak merasa duitnya..arghhhhhhhhhhhhhh
*nak buat buku bank baru laaaa..lalalalalalaa


12 comments:

  1. wah dpt dapat cek. ye ye leh amik baju yang telah lama giler an simpan ni. keke

    ReplyDelete
  2. Nik Nurehan: Hahaha insya'allah kalu sempat di keluarkan tu...belum amik dah kena tolak dgn insuran..huhuhuhu

    Tggu entry Lin jam 5pm ye Ann.. :)

    ReplyDelete
  3. always fun to receive nuffnang cheque :)

    ReplyDelete
  4. haihhh...bila lah nak sampai giliran lia pulak nih...uhukss...

    ReplyDelete
  5. Mamamya: Takpe Mama..ada rezki ada la nanti.. :)

    ReplyDelete
  6. Retna: hahaha eskrem potong ke eskrem magkuk? kekekekeke

    ReplyDelete
  7. Mya: hehehe alhamdulilah rezki hari raya.... :)

    ReplyDelete
  8. Wahhh! Wit raya!
    Lom pnh merasa wit Mr Nuff.. belum rezeki.. insyaAllah lain kali, Amin.

    Sama-sama :)

    ReplyDelete
  9. Oh Oeya: Insya'allah ada rezki sok, mencurah2 le angkanya tu..

    Thankx Oeya..kamulah pengunjung setia di sini...:)

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com